Annonce
Østjylland

Knojern, strømpistol, butterflykniv og narko: Specialpatruljen fik bid to gange

Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Hornslet: Østjyllands Politis specialpatrulje fik bid, da de torsdag klokken 21.25 lagde vejen forbi to adresser i Hornslet, hvor der var mistanke om, at der blev opbevaret og solgt narkotika.

På den første adresse fandt betjentene flere tegn på, at der blev solgt hash fra stedet. Heriblandt noget hash, hvoraf en del var fordelt i salgsposer. Udover hashen blev der også fundet et knojern, en strømpistol samt et ikke nærmere oplyst kontant beløb.

Den 28-årige mand, der har bopæl på adressen, blev sigtet for salg af narkotika og for overtrædelse af våbenloven. Herudover var der på adressen også en 16-årig pige, som blev fundet i besiddelse af en ulovlig butterflykniv. Hun blev derfor sigtet for overtrædelse af knivloven, hvilket hendes mor og de sociale myndigheder også blev informeret om.

Umiddelbart efter besøget hos den 28-årige mand rykkede specialpatruljen klokken 22.10 videre til en anden adresse i Hornslet, hvor der også var mistanke om opbevaring af narko.

På adressen befandt sig en 58-årig kvinde og hendes 37-årige veninde. Veninden fremviste selv en pose med hash til betjentene, som hun blev sigtet for besiddelse af. Men derudover blev der ikke fundet andet på adressen, oplyser Østjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Frank Nørgaard kalder institutioners 'nej tak' til pixi-evangelier for en knægtelse af kristendommen: - Endnu et knæfald for islam

Danmark

Professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce