Annonce
Mariagerfjord

Kogende kinder, strømpefødder og elektrisk hår

Der blev kæmpet om at slå hinandens rekorder på tyren. Foto: Anne Myrup Pedersen

Mariager: ”Kæmpe Hoppeland”, som der står i annoncen for et arrangement afholdt i Mariagerhallen i efterårsferien, skal tages helt bogstaveligt. Hallen er nemlig i to dage forvandlet til et mekka for hoppeglade energifyldte børn, og selvfølgelig deres forældre og bedsteforældres indre legebørn.

De små strømpebeklædte fødder piler henover sportshallens gulv fra den ene oppustelige forlystelse til den næste. Kinderne koger og øjnene lyser på børnene, der ikke alle har lige let ved at bestemme, hvad der ser sjovest ud. Men den helt klare favorit er den store hoppeborg med rutsjebanen nederst i lokalet. Her enten glider eller springer børn en efter en ned ad det stejle stof. De hviner og griner, og skynder sig op ad trappen for at tage turen endnu en gang.

Annonce
Lucas og Carla sammen med mor Stine og moster Line på den populære hoppeborg. Foto: Anne Myrup Pedersen

Dejligt at børnene får rørt sig

Lucas på to og et halvt år og Carla på halvandet år er her med mor, far og moster. Det er ikke første gang, de er her, for børnene elsker det.

- Det er mega hyggeligt, og så er det dejligt bare at kunne lade børnene rende rundt, siger Stine Jensen, der er mor til Carla og Lucas.

- Det er ikke for stort og ikke for småt. Det er helt perfekt, tilføjer Line Kornum, der er moster til børnene.

Og set fra arrangørernes side, tegner det til at blive en succes. Lisbeth Frausing, der arbejder i hallen og i dag står for billetsalget, regner med at der kommer 150 om dagen. Selvfølgelig hjælper det, at vejret er regnfuldt, men folk er begejstrede for arrangementet, og Lisbeth tvivler ikke på, at folk var kommet alligevel.

Den store girafhoppebog slår hovedet mod loftet i takt med, at børnene hopper på den. Børnene prøver at slå rekorden i, hvem der kan sidde længst på rodeotyren. Og der bliver gledet om kap ned ad rutsjebanen. Selv de voksne ledsagere finder vej ind i hoppeborgenes gyngende verden, og kan ikke lade være med at hoppe med.

Den mest brugte hoppeborg var klart den med rutsjebanen. Foto: Anne Myrup Pedersen
Syv forlystelser var stillet op i Mariagerhallen til glæde for børn i alle aldre. Foto: Anne Myrup Pedersen
De små havde ingen frygt i livet og sprang en efter en ud i det blå. Foto: Anne Myrup Pedersen
Der skal meget koncentration og muskler til for at holde sig ove på tyren. Foto: Anne Myrup Pedersen
Rutsjeturen får det til at kildre i maven og håret til at stritte. Foto: Anne Myrup Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Brand i etageejendom i Grenaa

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];