Annonce
Østjylland

Kokkebrødrene Koch går landsdækkende med Det Glade Vanvid

Brødrene Michael Koch, tv., og Lasse Koch er blevet landskendte i Aarhus med fulde huse på Det Glade Vanvid. Nu går de for alvor landsdækkende - først i Randers. Foto: Flemming Krogh
Madelskere med hang til ad libitum på menu og drikkevarer elsker Brødrene Kochs Det Glade Vanvid på den gamle fiskerihavn i Aarhus. Nu gør Koch vanviddet landsdækkende. Først i Randers og på Fyn.
Annonce

AARHUS/DANMARK: Spis og drik kvalitetsmad og gode vine. Hvad du kan for 395 kroner. Brødrene Koch fik en god idé med restauranten Det Glade Vanvid i Aarhus. Nu vil de gøre kæden landsdækkende.

Planen er først at åbne en Det Glade Vanvid-restaurant i Randers til november på adressen Østervold 16. Derefter går turen til Fyn - og så skal Sjælland indtages.

Brødrene Koch er en institution i den århusianske restaurationsbranche, siden de kom fra hjemstavnen i Sønderjyllands til Aarhus i 2004 og åbnede deres første gourmetrestaurant i 2004. Nu vil de gøre deres koncept Det Glade Vanvid til alle danskere eje.

Konceptet går i al sin enkelhed ud på, at gæsten betaler 395 kroner på hverdage og 595 kroner i weekenden for alt inkluderet. God kvalitetsmad, lyder opdraget, og dertil hørende øl, vin og sodavand.

- Vi tror på, at der er en række byer, der kan bære Det Glade Vanvid-konceptet. Vi begynder med Jylland og Fyn, og hvis det går, som vi håber, så tager vi Sjælland med også, siger Lasse Koch til Børsen.

Han står bag Det Glade Vanvid sammen med sin bror Michael Koch. Jesper Koch, der er tvillingbror til Michael Koch, gik egne veje i 2014. Jesper Koch er en kendt tv-kok, og han kan på sit CV skrive køkkenchef for Molskroen, men koncentrerer sig i dag om Hotel Alsik på Als, som er et kommende projekt i det sønderjyske.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce