Annonce
Østjylland

Kokkeelever og landbrugselever bytter arbejdsplads i uge 39

Kokkeelever på en række århusianske restauranter bytter i uge 39 plads med elever fra en række landbrugsskoler for på den måde at få en vidensdeling, der kan komme begge faggrupper til gode. Projektet hedder "Fra Greb til Gaffel" og er iværksat af Landbrug & Fødevarer. Privatfoto
Annonce

Aarhus: I uge 39 står Landbrug & Fødevare bag projektet "Fra Greb til Gaffel", når kokkeelever fra Hotel- og Restaurantskolen bytter arbejdsplads med agrarøkonomer, landbrugselever og produktionsledere fra blandt andet Dalum, Bygholm, Asmildkloster og Sjællands landbrugsskoler.

Projektet, der er støttet af Fonden for Økologisk Landbrug, er et samarbejde mellem Landbrug & Fødevarer, de mange forskellige erhvervsskoler samt et væld af praktikværter. Projektet sikrer, at fremtidens landmænd og kokke bliver klædt godt og grundigt på til at håndtere morgendagens fødevarerelaterede udfordringer.

- Sidste år så vi, at praktikudvekslingen var med til at øge deltagernes indsigt i den økologiske tankegang i landbrug og køkken. Projektet bygger derfor videre på de broer, der er skabt, og praktikken er aktivt med til at øge forståelse mellem kokke- og landbrugselever. Det går simpelthen op for deltagerne, hvor professionelt og engagerede deres kollegaer i fødevareklyngen arbejder, og det skaber ny viden og ikke mindst respekt,” siger markedskonsulent i Landbrug & Fødevarer, Anders Nicolajsen, i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Fra U17-bold til håndboldligaen: - Jeg havde slet ikke regnet med at skulle stå her nu

Annonce