Annonce
Randers

Nybygger-par i nye roller: Kom med din pant og støt Knæk Cancer

Lourdes og Nicolai Manco, kendt fra TV2's Nybyggerne, støtter op om Knæk Cancer-kampagnen og vil tage imod folks flaskepant lørdag 19. oktober på Østervold klokken 11-13. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen
De tidligere Nybyggere fra Randers, Lourdes og Nicolai Manco, hjælper Knæk Cancer og opfordrer folk til at komme med dåser, flasker og andet med pant, når de befinder sig på Østervold lørdag 19. oktober. Pengene går så til Knæk Cancer-projektet.

Randers: Gør en god tjeneste, og kom af med dine dåser og flasker. Den opfordring kommer fra Lourdes og Nicolai Manco, der er kendt som randersparret fra TV2-programmet Nybyggerne.

I anledning af TV2's store Knæk Cancer-projekt tager Nybyggerparret 19. oktober fra 11-13 opstilling på Østervold. Her vil de tage imod folks dåser og flasker og omdanne panten til støtte til Knæk Cancer.

- Vi er blevet kontaktet af Kræftens Bekæmpelse i andledningen af deres Knæk Cancer-kampagne, som handler om at pante til fordel for Knæk Cancer. Dansk retursystem er en samarbejdspartner, og kampagnen har et miljøperspektiv med at lære alle at få pant tilbage i genanvendelses-systemet. Dertil kommer, at alle kan være med, også børnene. Jeg tror også, at det er derfor vi bliver kontaktet, fordi vi er en aktiv familie. Og så får vi faktisk tit affalds-opgaver, altså noget med genanvendelse, lyder det fra Lourdes Manco.

Familien er udnævnt til at være "pant kaptajner" sammen med Linse fra Bryggen, Micki fra bagedysten og flere youtubere.

- Sammen skal vi opmuntre og aktivere folk til at pante til fordel for Knæk Cancer. Vi har personligt haft som ønske, at profilere Randers som en by, der kan og vil være med i projektet, og derfor har vi aktiveret alle 10 Rema 1000-forretninger i byen, Rismølleskolen, og en enkelt institution indtil videre. Og vi gør det her, fordi vi gerne vil prøve at gøre en forskel, siger Lourdes Manco.

Parret har aftalt med Cityforeningen, at der er medarbejdere derfra, som vil stå til rådighed på Østervold.

- Kom forbi med både stort og småt pant, alt tæller. Og vi vil have en lille ting til dem, som kommer med en bærepose fuld, lokker de tidligere Nybyggere.

Kampagnen slutter med det store årlige Knæk Cancer liveshow lørdag 26. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Randers FC For abonnenter

Analyse: Derfor har Thomasberg fået noget at tænke over

Annonce