Annonce
Randers

Kom og leg på isen - det er gratis

- Skøjteløb er en leg. Hverken børn eller voksne opfatter det som løb, men det er det faktisk. På den sjove måde, siger projektleder Jesper Jakobsen, Bevæg dig for livet, Randers Kommune. Prøv det søndag 26. januar kl. 10 Skøjtebanen Randers, Jens Otto Krags Plads, i Randers. Foto: Skøjtebanen Randers
Skøjtebanen Randers og Bevæg dig for livet - Randers byder på en gratis skøjteoplevelse for hele familien. Så hank op i mor, far, bedsteforældre, søskende og venner og kig ned på isen søndag 26. januar om formiddagen.
Annonce

Randers: En ganske gratis skøjteoplevelse for hele familien, byder Skøjtebanen Randers og Bevæg dig for livet - Randers på i fællesskab. Det gælder søndag 26. januar mellem klokken 10 og klokken 11.30.

Skøjtebanen er populær, omkring 23.000 smutter i skøjterne hver eneste sæson. Men selv om det er en populær vinteraktivitet, så er det også en overset sport, mener Jesper Jakobsen, projektleder på Bevæg dig for livet i Randers Kommune.

Han arbejder hver eneste dag for at højne folkesundheden, og for at borgere i Randers Kommune skal bevæge sig noget mere. Noget af det, han er optaget af, er, at når man oplever bevægelse som leg, bliver det meget sjovere og det bliver effekten af motionen ikke ringere af:

- Skøjteløb er en leg. Hverken børn eller voksne opfatter det som løb, men det er det faktisk. På den sjove måde, siger Jesper Jakobsen.

Noget af det mest motiverende for at komme i gang med at røre sig er desuden fællesskabet. Når man gør noget sammen med andre, for eksempel med sin familie, er det lettere at komme i tøjet, ud ad døren og finde lysten til at være aktiv.

- Derfor inviterer vi familier med børn med på skøjtebanen. Vi skal have mor og far i skøjterne, så de kan være med i legen og starte søndagen med at grine og få god motion sammen, lyder det fra Jesper Jakobsen.

Der står frivillige instruktører klar til at guide skøjteløberne i sjove familieaktiviteter. Samtidig kommer de med forslag til, hvordan man kan bruge skøjteløbet som et supplement til den normale motionsaktivitet.

Her melder du dig til

Selv om det er gratis at deltage, kræver det tilmelding at være med søndag 26. januar klokken 10 til klokken 11.30 på Randers Skøjtebane på Jens Otto Krags Plads i Randers.

Tilmelding sker på 86438688/aw@undervaerket.dk

Tilbuddet er et samarbejde mellem Underværket og Bevæg dig for livet. Bevæg dig for livet er et nationalt samarbejde med målet, at Danmark skal være verdens mest aktive nation. Bevæg dig for livet er et samarbejde med 20 danske kommuner, herunder Randers, Danmarks Idrætsforbund og DGI.

På landsplan er projektet støttet af TrygFonden og Nordea-fonden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Målscoreren og anføreren efter derbyet: - Elendigt at være en mand i overtal uden at vinde

Sport

Se kampens højdepunkter: Randers FC smider derbysejr og førsteplads

Randers FC For abonnenter

Klar til lokalbrag? Stærk statistik, rødglødende Riis og bud på de 11 udvalgte derby-krigere

Annonce