Annonce
Randers

Kom og se de nye boliger på stedet, hvor Kærsmindebadet lå - åbent hus både her og i Nyvang

Lørdag 4. september er der åbent hus i de nyopførte rækkehuse, på grunden, hvor Kærsmindebadet engang lå. Foto: Randers Boligforening af 1940
Det skyldes ikke problemer med at få lejet de 55 rækkehuse og 24 lejligheder ud, at Randers Boligforening holder åbent hus i nybyggerierne Kærsminde og Nyvang. Boligerne bliver nærmest revet væk. Arrangementet er kommet i stand dels på opfordring, dels båret af stolthed fra boligforeningens side.

Randers: Udlejningen er godt i gang i nybyggerierne Kærsminde og Nyvang, og hovedparten af boligerne er lejet ud. Alligevel indbyder Randers Boligforening af 1940, som er bygherre på de nye almene boliger, til åbent hus, hvor hvert af stederne bliver lejlighed til at se fire forskellige boliger i lige så mange forskellige størrelser.

- Man kan måske synes, det er overflødigt at holde åbent hus, når langt de fleste boliger allerede er udlejet. Men vi gør det, fordi vi både er stolte af de nye og fine byggerier, og samtidig har modtaget ønske fra rigtig mange borgere om at kunne se de nye lejemål, siger Jan Guldmann, formand for boligforeningen.

Både ved Kærsminde og Nyvang vil to af de åbne boliger være møblerede, så gæsterne kan danne sig et indtryk af, hvordan man kan indrette sig.

Annonce

Klar til at besvare spørgsmål

Men det vil ved begge åbent hus arrangementer udover at tage boligerne i øjesyn også blive muligt at få mere information ventelisternes længde, priser og meget mere, idet medarbejdere fra boligforeningens administrationsselskab, Randers Bolig, vil stå klar til at svare på spørgsmål fra gæsterne.

Selv om udlejningen altså er i gang, er det stadigvæk muligt at blive skrevet op til både Kærsminde og Nyvang.


Man kan måske synes, det er overflødigt at holde åbent hus, når langt de fleste boliger allerede er udlejet. Men vi gør det, fordi vi både er stolte af de nye og fine byggerier, og samtidig har modtaget ønske fra rigtig mange borgere om at kunne se de nye lejemål.

Jan Guldmann, formand for Randers Boligforening af 1940


Står man eksempelvis ikke lige og skal bruge en ny bolig her og nu, men overvejer at sælge sit hus om nogle år for i stedet at flytte ind i noget nyt og mindre, hvor tilknyttede ejendomsfunktionærer klarer vedligeholdelsen, kan det være en god idé at melde sig ind i RandersBolig og blive skrevet op hurtigst muligt, da man med tiden optjener anciennitet på ventelisten.

Fire af de 24 lejligheder i Nyvang er åbne for publikum lørdag 28. august. Foto: Randers Boligforening af 1940

Åbent hus arrangementerne holdes de kommende to lørdage. For Nyvangs vedkommende er det 28. august, og i Kærsminde 4. september. Begge steder fra klokken 10 til 14.

Om Kærsminde og Nyvang

• De 55 rækkehuse i Kærsminde og 24 lejligheder i Nyvang hører til Randers Boligforening af 1940, hvor boligorganisationen er administreret af RandersBolig.
• Kærsminde: 55 rækkehuse i ét og to plan på 41-114 m2 med 2-4 rum. Alle boliger har egen terrasse og skur. Huslejen varierer mellem 3.246-8.464 kr. ekskl. forbrug. Adresse: Gartnervej 1-49 og Skomagervej 2-60, 8920 Randers NV
• Nyvang: 24 lejligheder på 38-109 m2 med 2 eller 4 rum. Lejlighederne har alle tilknyttet et depotrum og har enten stor altan eller egen terrasse. Huslejen varierer mellem 3.167-7.870 kr. ekskl. forbrug.
Adresse: Vidarsvej 32-66 og Hødersvej 20-30, 8920 Randers NV
• Boligerne er sendt i tilbud via ventelisten efter anciennitet og boligønsker gennem RandersBolig – læs mere på www.randersbolig.dk

- I en tid, hvor der bygges mange private boliger, er vi glade for også at kunne fremvise nye almene boliger i samme standard, men med generelt billigere husleje, siger Jan Guldmann.

Annonce
Randers FC For abonnenter

Odey gjorde sig til darling i Randers FC-triumf: Reaktioner fra den nigerianske målmager og cheftræneren, der lod ham starte på banen for første gang

Danmark

Søndagens coronatal: Tre døde med Covid-19 det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Randers For abonnenter

Lise holdt sin mand og søn i hænderne, da de døde efter en trafikulykke - og oplevede den største lykke midt i sorgen over at kunne beholde sin anden søn

Randers For abonnenter

Naboer til byggeri fik et chok: Et brev i e-boksen kastede Karin og Maryann ud i mere end to års pinefuld uvished

Randers

Jeanette er madnørd og elsker at være kreativ i køkkenet: - Man bliver glad, når gæsterne er tilfredse

Randers FC For abonnenter

Karakterer fra vendepunktet i Superligaen: Glæd jer til mere fra ham, Kronjylland!

Randers

Ubudne gæster i lokal delikatesseforretning: Ejer efterlyser gerningsmænd på Facebook

Randers For abonnenter

Investoren er væk og ejendommen skal sælges - men nu er lokalplanen for Niels Brocks Gade 1 klar

Kultur For abonnenter

Tvivlen meldte sig, da kulturredaktøren så tv-dokumentar: Bør man filme sit dødssyge, grædende barn?

Randers

Nu kommer der flere busser mellem Randers og Aarhus: Midttrafik indrømmer urealistiske 118-køreplaner

Sport

Mindeord: Chris Anker Sørensen glemte aldrig sine rødder, og var ganske enkelt bare et ordentligt menneske

Danmark

Løvkvist til DF-årsmøde: Den weekend, Pia Kjærsgaard mistede sit parti

Randers For abonnenter

Tomt Kongens Ege udsættes for hærværk: Nu griber bygherre ind med modforanstaltninger

Randers FC

Genlæs livebloggen, se målene og hør videoanalysen: Angriberne førte an i tiltrængt Randers FC-triumf

Annonce