Annonce
Randers

Kommunen går ind i sag om brand hos Burger Shack

Søndag klokken 18.20 var der brand i køkkenet hos Burger Shack i Middelgade 14, kun fire måneder efter at restauranten var genåbnet efter en omfattende brand. Foto: Asger Nørgaard
Brandmyndigheden i Randers Kommune vil nu undersøge, om ejendommens beboere og andre kan være i fare på grund af faktiske forhold i restauranten Burger Shack i Middelgade, lyder det fra sektionsleder.

Randers: Beredskab og Sikkerhed Randers, der kørte til Middelgade 14 søndag aften, da alarmen lød klokken 18.20 om brand i køkkenet hos Burger Shack, forklarer, at beredskabet ikke fører brandtilsyn på restauranten.

- Det er stedet ikke stort nok til. Vi har godkendt det til restaurant, men det er også alt, siger beredskabsinspektør Niels Henrik Nielsen, Beredskab og Sikkerhed Randers, der henviser til Byg Randers hos Randers Kommune, som vil tage sig af sagen fremover.

Her bekræfter sektionsleder hos Byg, Carsten Riisgaard, at kommunen går ind i sagen, når der har været brand to gange.

- I sådanne tilfælde vil bygningsmyndigheden undersøge, hvorvidt de faktiske forhold på ejendommen frembyder fare for ejendommens beboere og andre, jævnfør byggelovens paragraf 14. Såfremt det vurderes, at bygningen eller bygningens installationer ikke er forsvarlige, vil der blive udstedt påbud om udbedring, siger Carsten Riisgaard.

Byggelovens paragraf 14 fastslår, at: Bebyggelse, ejendommes ubebyggede arealer og derpå værende indretninger skal holdes i forsvarlig stand, således at de ikke frembyder fare for ejendommens beboere eller andre eller på anden måde er behæftet med væsentlige mangler. Endvidere skal ejendommen holdes i en under hensyn til beliggenheden sømmelig stand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Randers FC For abonnenter

Analyse: Derfor har Thomasberg fået noget at tænke over

Annonce