Annonce
Randers

Kommunen til Domesta: Kom endelig, og lad os tale hotelplaner

Henning Jensen Nyhuus (S), næstformand i udviklingsudvalget opfordrer Domesta til at tage kontakt til kommunen for at tale hotelplaner. Arkivfoto: Lars Rasborg

Der må foreligge en misforståelse, lyder det fra kommunaldirektør og næstformand i udviklingsudvalget, for de har ikke hørt om planer for hotel i tidligere plejehjem.

Randers: Næstformand i udviklingsudvalget, Henning Jensen Nyhuus (S), gik straks i gang med at få opklaret, hvad der lå forud for det kommunale nej til at bygge hotel i det tidligere Plejecenter Gudenåcentret.

Og kommunaldirektøren Jesper Kaas Schmidt blev også sat på opgaven. De vendte tilbage med, at der måtte foreligge en misforståelse.

- Vi har ikke noget liggende på, at der skulle være forespurgt på at bygge hotel der. Men vi vil meget gerne snakke om planerne for det. Så Domesta skal være så hjerteligt velkomne til at kontakte kommunaldirektøren straks, som vil se velvilligt på det. Det kan jeg godt love, siger Henning Jensen Nyhuus.

Han forklarer, at det er ganske rigtigt, at lokalplanen ikke umiddelbart lægger op til hotelvirksomhed i området.

- Men det kan da nok laves om. Det vil vi i hvert fald gerne se på. Nu har vi i årevis råbt og skreget på hotelværelser i byen, og så vil vi da se velvilligt på forslag om det. Det tidligere plejehjem kunne efter min mening egne sig glimrende til hotel. Og det ligger også fint der med kort afstand til byen, siger Henning Jensen Nyhuus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce