Annonce
Østjylland

Kongeskibet vender tilbage: Tag imod dronningen på kajen i Aarhus

Dronning Margrethe ankom lørdag til Tallin. Tirsdag 25. juni kommer dronningen til Aarhus. Foto: Keld Navntoft/Ritzau Scanpix
Bare 14 dage efter, at Kongeskibet Dannebrog sidst var i Aarhus, vender det tilbage. Denne gang fordi dronningen tager på sommerferie i Aarhus.
Annonce

AARHUS: Tirsdag 25. juni bliver der igen mulighed for at se Kongeskibet Dannebrog lægge til kaj i Aarhus Havn. Det sker, når dronning Margrethe ankommer til Aarhus for at tage på sommerophold på Marselisborg Slot.

Kongeskibet Dannebrog Havnepladsen ved Aarhus Havn klokken 11, hvor der er officiel modtagelse.

Dronningen vil blive modtaget på kajen af 1. viceborgmester Camilla Fabricius, der vil udbringe et nifoldigt leve.

På Havnepladsen vil majestæten hilse på andre repræsentanter for myndigheder i Aarhus.

Der vil være faner fra soldaterforeninger og enheder i området samt fra Danmarkssamfundet. Inden og under modtagelsen spiller Hjemmeværnets Musikkorps Aarhus.

Kongeskibet Dannebrog i Aarhus i forbindelse med Royal Run 2019. Foto: Axel Schütt
Annonce

Dannebrog på langfart

Det er kun en uge siden, at Dannebrog sidst lagde til kaj i Aarhus. Det var i forbindelse med kronprins Frederiks deltagelse i Royal Run 2019 i Aarhus.

I weekenden var Kongeskibet Dannebrog i Tallinn i Estland, hvor dronning Margrethe var på et to-dages officielt besøg, da 800 året for, at Dannebrog - altså flaget og ikke skibet - faldt ned fra himlet blev fejret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce