Annonce
Randers

Konkurrence gav indblik i erhvervsuddannelser

Eleverne fra Randers Realskole var både dygtige og hurtige. Fra venstre er det Mette Lystlund, Marius Andersen og Maria Alvin, der nu skal videre til DM. PR-foto

8.-klasser dystede i håndværksfagene. Det gjaldt både om at bruge hovedet, have hænderne skruet godt på og ikke mindst at samarbejde.

Randers: Tempoet var i top, da 8. klasserne fra Randers og omegn mødtes i den store Randers-finale i Skills Stafet på Tradium. Her dystede de i håndværksfagene, og det gjaldt både om at bruge hovedet, at have hænderne skruet godt på og ikke mindst at samarbejde.

Det blev 8. F. fra Randers Realskole, der løb med sejren, mens 8. A fra Hornslet Skole kom på andenpladsen. Begge klasser går videre til DM i Skills i Næstved i april, hvor de skal dyste mod de bedste elever fra landets øvrige 8.-klasser. Ud over æren og adgangsbilletten til DM vandt Randers Realskole også biografbilletter til hele klassen.

- Det har været rigtigt sjovt at være med. Det har især været fedt at få lov til at løse nogle udfordringer, vi ikke er vant til, og som er noget anderledes end det, vi plejer at lave i skolen. Derudover har vi fået indblik i erhvervsuddannelserne, så nu ved vi mere om dem, når vi skal vælge uddannelse, fortæller Mette Lystlund fra 8. F. fra Randers Realskole, der mener, at klassen vandt, fordi dens elever netop er gode til forskellige ting og til at samarbejde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Torsdagens færdselulykke ved Harridslev: 28-årig motorcyklist ramt af 57-årig bilist

Annonce