Annonce
Randers

Konkurrence på skønhedsmarkedet: Ny spiller rykker ind i tidligere telebutik

Beautycos er oprindeligt et Odense-firma. Men i de senere år er virksomheden begyndt at etablere fysiske butikker rundt om i de større byer - herunder blandt andet Vejle, Aarhus, Aalborg og Horsens. Butikken i Randers bliver dermed den niende filial i rækken. Privatfoto
Inden udgangen af august har Randers fået endnu en spiller på markedet for skønhedspleje og helsekost. Til den tid åbner kæden Beautycos nemlig en ny filial i en tidligere Telenor-butik i Brødregade.

Randers: Det varer ikke længe, inden der igen bliver liv i de lokaler, som har stået tomme, siden telekæden Telenor besluttede at lukke sin midtby-filial i sensommeren 2016.

Allerede nu kan man se, at der så småt er noget på vej. Men om en måneds tid vil lokalerne på hjørnet af Brødregade og Slotspladsen være fyldt med makeup, hårprodukter, hudplejeprodukter og helsekost. Til den tid kan onlineshoppen Beautycos nemlig fejre åbningen af sin første fysisk filial i Danmarks sjette største by.

- For os handler den fysiske butik i Randers om at lave en omnichannel-effekt. Vi vil først og fremmest gerne være til stede online altid. Men vi vil faktisk også gerne være til stede i vores kunders nærområder. Og det har bragt os til Randers, siger PR og Social Medie-manager Louise Iversen fra Beautycos og uddyber.

- Vi kan se på vores onlinedata, at vi har rigtig mange, gode kunder, der bor i Randers. Derfor er det en del af vores strategi, at vi nu også rykker til byen med en fysisk butik.

Annonce

Målretter sortimentet

Beautycos har ifølge Louise Iversen et bredt sortiment af alt inden for hår, hud, makeup og livsstil i form af helsekost og lignende.

Men herudover kan de kommende kunder i Brødregade forvente, at deres lokale butik vil sørge for at have et varesortiment, der taler direkte til de randrusianske hjerter.

- Ud fra al den data, vi har via vores webshop, udvælger vi helt specifikt det produktsortiment, der skal være i den pågældende butik i den givne by. Dataene giver os simpelthen mulighed for at tilbyde kunderne dét, vi ved, de efterspørger, siger Louise Iversen.

Beautycos har endnu ikke fået fastsat den endelige åbningsdato for sin filial i Randers. Men forventningen er, at den bliver på et tidspunkt i løbet af august, lyder det fra Louise Iversen, som også fortæller, at Beautycos som udgangspunkt allerede har fundet de medarbejdere, der skal betjene kunderne i den nye forretning i Brødregade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce