Annonce
Østjylland

Konservative: Comeback til Niels Sørensen

Fra venstre er det Jens Henrik Kirk (spidskandidat), Karsten Elkjær (konservativ formand) og Niels Sørensen (ny kandidat). Tilsendt foto
Annonce

Mariagerfjord: De konservative er ved at have deres liste klar til det kommende kommunalvalg, og på listen bliver der comeback til Niels Sørensen. I 1998 blev Niels Sørensen, som yngste medlem, valgt til det daværende Hobro Byråd, hvor han efter en enkelt fireårig periode valgte ikke at genopstille. Niels Sørensen er nu blevet 43 år og har igen meldt sig klar til lokal politik.

Niels Sørensen er en kendt person i Mariagerfjord Kommune. I 10 år drev han selvstændig erhvervsvirksomhed, men det er især fra foreningslivet, og ikke mindst cykelsporten, de fleste kender ham. Han har været formand for Hobro Cykelklub, herudover i 10 år formand for Danmarks Cykle Unions jysk/fynske distrikt, og i perioden 2013-2016 var han formand for Danmarks Cykle Union. Niels Sørensen har herudover været blandt de vigtigste tovholdere i forhold til de store cykel arrangementer, der har været i Hobro de seneste år, ikke mindst DM i 2010 samt VM for amatører i 2015. Blandt Niels Sørensens seneste projekter kan nævnes arbejdet med at etablere et cykelhus i Mariagerfjord Kommune, samt udgivelse af en bog om 100 års cykelsports historie i Hobro.

Niels Sørensen er bosiddende med sin familie i Rosendal-området i Hobro. Han arbejder i et mindre eventfirma, hvor opgaverne blandt andet er projektudvikling, support til foreninger, sparring i forhold til events mv. Han er udover cykelsporten også aktiv i den lokale fodboldklub i Rosendal.

- Jeg glæder mig utrolig meget til igen at tage del i lokalpolitik. Vi får en rigtig god liste opstillet hos de konservative, og sammen er vi klar til at være med til at tage ansvar for udviklingen af vores fantastiske kommune, siger Niels Sørensen.

I januar måned valgte De Konservatives generalforsamling Jens-Henrik Kirk som spidskandidat til kommunalvalget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Randers HK i vanvittig kvartfinale: Det var nærmest som at slå plat eller krone i staden

CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Annonce