Annonce
Leder

Kontakt vores nye Erhverv 112. Vi elsker at hjælpe, hvor vi kan


Annonce

Vi er en del af vores lokalsamfund, og vores lokale samfund er en del af os. Vi har som lokalt mediehus et skæbnefællesskab med det geografiske område, hvis liv vi elsker at være en aktiv del af. Vi har det hverken værre eller bedre end resten af Randers, Kronjylland og Djursland, og derfor kerer vi os ikke kun om os selv, men også om verden omkring os.

Netop nu er der mere end nogensinde brug for, at vi kerer os om hinanden - i hele verden, i Danmark, i Randers, i Kronjylland og på Djursland. Vi skal stå sammen - mens vi holder afstand. Vi skal stå sammen som mennesker. Vi skal passe godt på hinanden - på vores børn, vores ældre, vores svage, vores syge. Og vi skal passe godt på vores virksomheder, vores arbejdspladser. Det er vores virksomheder, der giver os det arbejde, der giver os den løn, vi lever af og betaler skat af.

Selv om vi i øjeblikket oplever et lokalt erhvervsliv, der i imponerende omfang omstiller sig og finder på nye forretningsformer, er der mere end nogensinde brug for, at vi fortsat bakker op om vores lokale erhvervsliv, at vi bliver ved med at bruge vores penge, at vi bruger dem lokalt, at vi støtter vores lokale håndværkere, handlende og andre. Derfor har vi her i huset - sammen med de 12 andre dagblade i Jysk Fynske Medier - åbnet en gratis hotline, som hedder Erhverv 112, og som rådgiver lokale virksomheder om veje gennem coronakrisen.

Som næststørste privatejede medievirksomhed i Danmark ønsker vi at stå sammen med vores lokale virksomheder i Lohals og Lemvig, i Randers, Ryom og Rønde, i Jylland og på Fyn. Vores egne medierådgivere, kommunikationseksperter og redaktionelle medarbejdere samt eksterne advokater, revisorer og økonomer står på spring og kan hjælpe i alle landsdele og dele inspirerende løsninger i alle vores medier. Vi sætter alle kompetencer i spil, fordi vi mener det, når vi siger, at vi er en del af vores lokalsamfund, og vores lokale samfund er en del af os. Og fordi vi mener det, når vi siger, at vi er her for hinanden.

Vi er her ikke for at score kassen og sende kronerne i retning af aktionærer. Vi er fondsejede og har kun den ene opgave at bedrive publicisme, der kan styrke demokrati og sammenhængskraft i vores lokalsamfund. Kontakt vores nye Erhverv 112. Vi elsker at hjælpe, hvor vi kan.

Vi sætter alle kompetencer i spil, fordi vi mener det, når vi siger, at vi er her for hinanden. Vi elsker at hjælpe, hvor vi kan.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Her er dokumentationen: TV2 inviterede til skjulte optagelser, men kommunen takkede nej

Annonce