Annonce
Randers FC

Kontrakten er underskrevet: Randers FC sikrer sig offensivt es

Tosin Kehinde veksler sit lejeophold i Randers FC til en treårig aftale. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Randers FC har sikret sig Tosin Kehinde. Den 22-årige kantspiller veksler sit lejeophold i Kronjylland til en treårig aftale.
Annonce

Randers: Done deal.

Tosin Kehinde skifter til Randers FC på en treårig aftale fra C.D. Feirense, som udlejede ham til Kronjylland i den forgangne sæson. Det meddeler klubben i en pressemeddelelse.

Den 22-årige kantspiller havde et år tilbage af kontrakten i Portugal, men det er lykkedes for Randers FC at købe ham fri til stor glæde for sportsdirektør, Søren Pedersen.

- Vi er enormt glade for at have lukket aftalen med Tosin (Kehinde, red.), som er en meget talentfuld spiller. Han er kreativ, teknisk dygtig og uforudsigelig via sin fart og acceleration. Han har X-factor og kan skabe ting på egen hånd, fortæller Søren Pedersen i pressemeddelelsen.

- Han har udviklet sig utroligt meget, fra han kom til nu, og vi tror på, at vi kan udvikle ham endnu mere, så han kan blive en stor profil i Superligaen, fortsætter Randers FC-sportsdirektøren.

Annonce

Flere mål

Den nigerianske offensivspiller, som tidligere har været en del af Manchester Uniteds ungdomsakademi, er glad for, at aftalen er faldet på plads.

- Jeg har set frem til at skrive under med Randers FC i et stykke tid nu. Jeg er virkelig glad for at være i Randers. Det er den første klub, som har givet mig spilletid på seniorplan. At jeg kan blive her hos holdet og spille, hvor jeg føler mig godt tilpas, det er godt for mig og min udvikling, siger Tosin Kehinde i pressemeddelelsen.

Det blev til 20 Superligakampe og et enkelt mål som lejesvend i sidste sæson, men han håber at bringe sig mere i målscorerrollen fremadrettet.

- På et personligt plan ønsker jeg at bidrage med flere mål og gode aktioner, som kan hjælpe Randers FC med at opnå sine mål. Jeg vil bare gerne hjælpe klubben så meget som muligt, lyder det fra Tosin Kehinde.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Midttrafik retter ind: Nu kører bussen igen i Helstrup - men kun som midlertidig løsning

Randers FC For abonnenter

Transfervinduet lukker om 14 dage: Nej til Amankwaa, nyt om Kehinde og tro på en god coronahandel

Annonce