Annonce
Randers

Kop & Kande på Østervold skifter ejer

Indehaver af Kop & Kande på Østervold 27, Charlotte Dahl Hansen, har solgt sin forretning til Kop & Kande Hadsten, der fortsætter forretningen i Randers midtby med det samme personale som nu. Foto: Frank Pedersen
Charlotte Dahl Hansen har solgt sin forretning i Randers midtby til Kop & Kande Hadsten med overtagelse 1. oktober.
Annonce

Randers: Som 17-årig kom Charlotte Dahl Hansen i lære i Kop & Kande på Østervold 27. Nu 35 år senere er hun stadig at finde i forretningen, som hun har været ejer af siden 1998.

Men det er snart slut. Charlotte Dahl Hansen har solgt forretningen til Kop & Kande Hadsten med overtagelse 1. oktober i år.

- Jeg har gået med tanken om at sælge de seneste år, og nu har jeg besluttet mig for at føre tankerne ud i livet, siger Charlotte Dahl Hansen, der fortæller, at hun har valgt at sælge sin forretning til Kop & Kande Hadsten, fordi det var der, hun fik det bedste tilbud blandt tre interesserede købere.

Annonce

Fortsætter med at arbejde

Charlotte Dahl Hansen er 52 år, og selv om hun nu har solgt sin butik, har hun absolut ingen planer om at holde op med at arbejde.

- Jeg er bare kommet til et sted i mit liv, hvor jeg gerne vil opleve noget andet og mere end at stå med ansvaret og en arbejdstid på over 50 timer om ugen, siger hun og fortsætter:

- Jeg har elsket at have min egen forretning, men nu drømmer jeg om at have en arbejdsuge på 37 timer. At kunne have tre ugers sommerferie som de fleste andre samt have fri, når jeg går hjem. Det har man jo aldrig helt, når man er selvstændig.

Hvad hun skal lave efter 1. oktober, har Charlotte Dahl Hansen endnu ikke besluttet sig for.

- Jeg har det sådan, at når en dør lukkes, åbner der sig en ny, men hvad der kommer til at stå på den nye dør, har jeg ingen anelse om. Jeg er helt åben for, hvad der skal ske, men jeg håber, at jeg kan blive indenfor butiksfaget, siger hun.

Annonce

Mere tid til familie og venskaber

Charlotte Dahl Hansen fortæller, at Kop & Kande nærmest har været som at have et tredje barn, der altid kom i første række og skulle tages hensyn til, før hun kunne lægge andre planer.

- Sådan er det jo, så jeg klager ikke, for jeg har selv valgt og elsket det liv i de år, der er gået. Og selv om det sikkert i begyndelsen bliver lidt mærkeligt ikke at have mit eget, kan jeg mærke inden i, at det er det helt rigtige tidspunkt at lave skiftet nu, siger hun med et smil.


Jeg har det sådan, at når en dør lukkes, åbner der sig en ny, men hvad der kommer til at stå på den nye dør, har jeg ingen anelse om.

Charlotte Dahl Hansen


Den fritid og frihed, Charlotte Dahl Hansen får mere af, når hun 1. oktober går fra at være selvstændig til ansat, vil hun bruge til at være sammen med familien samt pleje sine venskaber.

- Og så glæder jeg mig til, at jeg til næste sommer kan tage ud at rejse med familien i 14 dage. Det er mange år siden, det sidst har været muligt, siger hun.

Når Kop & Kande Hadsten overtager forretningen i Randers midtby, bliver det med det samme personale som hidtil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Randers FC For abonnenter

Karakterer efter fuseren mod AGF: En fornem styrmand var ikke nok

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce