Annonce
Randers

Krag vil ikke frede Möger

Astrid Krag vil ikke på forhånd frede Thor Möger Pedersens (SF) position som skatteminister, selvom hun har garanteret Villy Søvndal en udenrigsministerpost.

Mens sundhedsminister Astrid Krag (SF) har meldt ud, at Villy Søvndal (SF) kan fortsætte som udenrigsminister, hvis hun vinder formandsopgøret i SF, så vil hun ikke udstede samme garanti for SFs stærke mand i regeringen, Thor Möger Pedersen.

Det skriver b.dk. Ifølge Astrid Krag gik hun ud i et forsvar for Villy Søvndals position i sidste uge, fordi modkandidaten Annette Vilhelmsen såede tvivl om hans fremtid i regeringen. Men selvom Annette Vilhelmsen-støtten Poul Overlund Sørensen tidligere har krævet Thor Möger Pedersen fyret, så vil Krag ikke frede ham som minister.

- Jeg vil ikke sige noget om det hold, der skal sættes. Det er vigtigt, at det er et hold, som sikrer, at vi kan komme samlet videre i SF, men Annette var ude og så tvivl om Villys fremtid, og der var det bare vigtigt for mig at slå fast, at jeg ser Villy Søvndal fortsætte som udenrigsminister, siger Astrid Krag til b.dk.

Annonce

Spørgsmål: Thor Möger er jo også en figur som bliver diskuteret rigtig meget. Nu har du sagt, at Villy Søvndal kan fortsætte, gælder det samme Thor Möger?

- Jeg har ikke tænkt mig at sige mere om holdet, end det jeg har sagt, siger Astrid Krag.

Det er velkendt, at Thor Möger Pedersen er meget upopulær i SFs bagland, som formelt skal vælge SFs næste formand. Astrid Krags modkandidat, Annette Vilhelmsen, afviser dog helt at kommentere, hvorvidt Thor Möger Pedersen (SF) skal fortsætte i regeringen, hvis hun vinder formandsopgøret.

Skatteministeren har ellers meldt ud, at han støtter Astrid Krag som formand. Hvis han bliver fyret, står han umiddelbart uden andet job på hånden, fordi han ikke er valgt til Folketinget.

Annonce
Randers For abonnenter

Magtlisten i Randers nærmer sig toppen: Mød erhvervskvinden, der arbejder på at skabe en dansk pendant til Gucci, og som har en plads i top 20

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Ingen har lyst til at tage ansvaret for det der foregår - men alle er enige om at det ikke er godt nok: Velkommen til Jobcentret

Randers For abonnenter

Søren kunne godt stoppe med at arbejde og bare leve af sine penge: Men han har stadig en vigtig mission at fuldføre

Randers

På trods af røg og smeltet plastic kørte Dannie næsten 500 meter i brændende bil på motorvejen: Nu er hans baby forvandlet til aske

Kultur For abonnenter

Randers' middelaldereventyr i Kina klædt af til skindet: Jamen, han har jo slet ikke noget tøj på!

Bryggeri varsler dyrere øl: Tørke og krig sender forbrugerne til lommerne - endnu engang

Erhverv

Hypen for friturestegt bagværk er væk: Donut Shoppen lukker ned i Brødregade

Leder For abonnenter

Dagligt mere end 1000 biler på villavej: Vi forventer, at kommunen finder en løsning

Lærlingen Carl Emil gider ikke mere bullshit: Skolens maskiner er ældre end min far

Navne

Ejendomsmatador med rødder i Randers er død

Se billederne: Kom med ind i Victor og Birgittes vilde drømmehus med 360 graders terrasse, snedkerkøkken og privat shelter direkte ned til åen

Østjylland

Kjeld skal så 22 kilometer blomsterbed - til fri plukning: I år er der en ny blomsterblanding på menuen

Randers For abonnenter

50 lejere skal have ny udlejer: Lokal investor overtager markant investeringsejendom i det centrale Randers

Randers

16-årig slog kvindelig togfører og låste sig inde på toilettet

Annonce