Annonce
Navne

Kredit- og underdirektør siger farvel til Djurslands Bank

Torsdag 31. oktober takker kredit- og underdirektør i Djurslands Bank, Mogens P. Nielsen, af i Djurslands Bank. Samme dag er der afskedsrecepetion kl. 12-15 i Djurslands Bank, Torvet 5 i Grenaa. PR-foto
Mogens P. Nielsen har haft ansvaret for kreditområdet i Djurslands Bank siden 1993, hvor han blev ansat i banken som kreditchef.

Grenaa: Kredit- og underdirektør i Djurslands Bank, Mogens P. Nielsen, slutter 31. oktober sit arbejdsliv i Djurslands Bank. I 2018 fejrede han sit 25 års jubilæum i banken, og han har nu valgt at stoppe op og nyde sin "tredje alder" sammen med sin hustru, Hanne.

Mogens P. Nielsen har haft ansvaret for kreditområdet i Djurslands Bank siden 1993, hvor han blev ansat i banken som kreditchef. Han kom til Djurslands Bank fra en stilling som kreditchef i Aktivbanken i Aarhus. Han er oprindelig bankuddannet i Provinsbanken og var ansat i Provinsbanken/Danske Bank i alt 12 år. Uddannelsesmæssigt har Mogens både en HD i finansiering og i organisation.

- Mogens har gennem mere end 25 år haft en sikker hånd på bankens kreditgivning og har medvirket til at opbygge en sund og stærk kreditkultur. Jeg er naturligvis ked af, at han nu forlader Djurslands Bank, men han går absolut på en velfortjent pension, siger bankdirektør Lars Møller Kristensen.

Bopælen er i Brabrand ved Aarhus, og fritiden bruges aktivt sammen med familien på rejser og diverse sportsaktiviteter som cykling, løb, svømning og langrend.

Djurslands Bank inviterer alle interesserede til frokostreception, hvor der er mulighed for at tage afsked med Mogens. Receptionen foregår torsdag 31. oktober klokken 12-15 i Djurslands Bank, Torvet 5 i Grenaa. Her vil der samtidig være mulighed for at hilse på bankens nye kreditdirektør, Helle Møller Albrecht.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Fodslæbende start på foråret: Reaktioner fra Rømer, Marxen og Thomasberg

Randers FC

Se højdepunkterne her: Randers og OB holder snor i top-6 efter uafgjort

Annonce