Annonce
Østjylland

Krimi-middag i Auning: Mad og mordmysterie kommer på bordet i samme ombæring

Skuespillerne er bagerst fra venstre: Rasmus Amtkjær (bedemand), Conny Ratza (Den kloge kone), Karen Madsen (kromutter), Rasmus Bundgaard (søn og kok), Jeanette Rask Bertelsen (svigerdatteren Maren). Ikke på billedet Bettina Buhl (madhistoriker og vågekone) og Kurt Dahl (præst). PR-foto
Publikum får seks retter skøn mad, deltager i et underholdende drama - og får indsigt i dansk madhistorie - når Det Grønne Museum viser forestillingen Madmor(d).

Auning: Der bliver appelleret til alle sanser, når Det Grønne Museum inviterer til madteateret Madmor(d), hvor publikum får serveret seks retter mad, mens et mordmysterie foregår om ørerne på dem. På bordet ligger krofatter i ligklæderne. Døden er pludseligt slået ned i den gamle krostue. Lidt for pludseligt til, at alle kan have rent mel i posen. Men hvem gjorde det? Det skal publikum være med til at opklare, mens de nyder seks eksklusive retter, som Det Grønne Museums stjernekok Rasmus Bundgaard har kreeret til lejligheden, forklarer museet i en pressemeddelelse.

Annonce

Er det kokken?

Og kokken selv er én af de mistænkte. Han spiller nemlig også krofatters søn i stykket, som er instrueret af Pierre Miehe-Renard, der selv påtager sig rollen som krofatter. De to er en del af det hold, der giver publikum en unik oplevelse, når der både fortælles, opleves og smages på madhistorie, teater og madretter fra den højeste ende af skalaen den 13. og 14. juni i Madens Hus på Det Grønne Museum.

Manuskriptet er skrevet specielt til lejligheden og har fokus på fortællinger om den danske madkultur, madhistorie, tro og overtro, livets traditioner – og ikke mindst fortidens syn på hygiejne.

Det er vi stolte af

Skuespillerne består af garvede amatører og en enkelt madhistoriker, nemlig Bettina Buhl fra Madens Hus på Det Grønne Museum:

- Det er utroligt sjovt at tænke historie- og madformidling på nye kreative måder. Og jeg er meget stolt af resultatet og den måde, vi her i Madens Hus kan være med til at give gæsterne nogle helt nye oplevelser i vores formidling af de områder i et madteater med mord, mysterium og formidling, fortæller madhistorikeren.

Madmor(d) er blevet til med støtte fra Norddjurs Kommune. Der er to forestillinger, nemlig 13. og 14. juni, i Madens Hus på Det Grønne Museum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Kommunen støtter tv-sjov fra Christian Fuhlendorff og lokal instruktør med en halv million: Skal vise de gode sider af Randers

Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Danmark

Drop sommerferien til sydens sol: Regeringen fraråder rejser udenfor udvalgte nabolande

Annonce