Annonce
Randers

Kristendemokraterne: De tre mærkesager

Spidskandidat Flemming Østergaard
Annonce

1. Offensiv erhvervspolitik

Enhver kommune er afhængig af et velfungerende erhvervsliv, som har gode kommunale vilkår at drive virksomhed under. Et godt og varieret erhvervsliv er guld værdi for en kommune fordi det giver arbejds- og praktikpladser til kommunens borgere og den økonomiske aktivitet i kommunen. Det er det private erhvervsliv som at finansiere den offentlige sektor, og derfor må det være et byråds fornemste opgave, at have det med i de kommunale beslutninger. Derfor vil Kristendemokraterne i Randers (KD) bla. arbejde for en langt mere offensiv kommunal erhvervspolitik.

2. Aktiv familiepolitik - færre brudte parforhold og skilsmisser

Familierne er under pres i disse år og der stilles store krav til, at være forældre. At familierne og ikke mindst ægteskaberne er under pres ses desværre tydeligt i den høje skilsmisseprocent som var omkring 40 procent i 2010 iflg. Danmarks Statistik. Og der er intet der tyder på, at Randers kommune adskiller sig væsentligt fra disse tal. I KD vil vi derfor arbejde for, at Randers Kommune skal kunne tilbyde parforhold/ ægteskaber med problemer i forholdet, gratis og anonym parterapi hos en anerkendt psykolog/parterapeut.

3. Støtte til væresteder

I KD er vi af den opfattelse, at en kommunes byråd skal måles på hvordan man behandler de svage i kommunen. Det er en sølle kommune der ikke har råd til at betale et meget beskedent beløb til væresteder for de socialt udsatte grupper.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Østjylland

Overfaldet af vilde køer: 67-årig kvinde hårdt kvæstet på Helgenæs

Østjylland

Naturstyrelsen trods alvorlig nedtrampning af kvinde: Det er sikkert at færdes blandt kreaturerne

Annonce