Annonce
Navne

Kristendemokraternes spidskandidat har altid interesseret sig for samfundsforhold

Flemming Østergaard er spidskandidat for Kristendemokraterne. Arkivfoto: Annelene Petersen

Spidskandidat Flemming Østergaard har pensionering af den sociale arv som prioritet.

Spidskandidat for Kristendemokraterne, liste K, ved byrådsvalget i Randers, specialkonsulent Flemming Østergaard, Fårup, 65 år, har altid stemt på Kristendemokraterne og været medlem af partiet i mange år. På et tidspunkt blev han opfordret til at lade sig vælge til partiforeningens bestyrelse, og ved kommunalvalget i 2013 blev han opstillet for første gang.

Flemming Østergaard er oprindelig uddannet som automekaniker, men studerede senere en række jurafag ved Aarhus Universitet og har desuden gennemført talrige kurser i relation til sit daglige arbejde som specialkonsulent ved Krifas hovedkontor i Aarhus.

Flemming Østergaard arbejder nu tre dage om ugen og har indgået en aftale med Krifa om at stoppe med udgangen af april 2018. Han har været ansat ved Krifa i over 34 år.

Den politiske interesse har Flemming Østergaard haft i mange år. Den gav sig blandt andet udtryk i mange læserbreve.

- Jeg har altid interesseret mig for samfundsforhold og synes også, at jeg - og vi i KD - har noget at bidrage med, der trækker tingene i den retning, vi gerne vil, siger Flemming Østergaard.

Annonce

Kom helt tæt på dine politikere

Hvem er de, politikerne, der stiller op til byrådsvalget i Randers 21. november? Og hvad vil de gøre for at skabe bedre vilkår for borgerne - og for kommunens udvikling?I de kommende uger kan du læse meget mere om det her i avisen og på amtsavisen.dk.

Vi tager blandt andet hul på en portrætserie af spidskandidaterne fra de 18 partier og lister, du kan vælge imellem på stemmesedlen 21. november.

For hvem er de mennesker egentlig, der er klar til at bruge en del af deres tid på at være med til at bestemme, hvordan kommunen skal styres?

Og hvad er det, der har betydning for deres politiske holdninger?

Avisen sætter også fokus på, hvad randrusianerne synes er vigtigt i den kommunale valgkamp. For én ting er, hvad politikerne går op i, noget andet er - måske - hvad borgerne ønsker sig.

Fra 30. oktober til 17. november vil vi besøge 14 udvalgte byer og bydele i Randers med vores rullende vælgermøder, hvor du kan møde lokale politikere og får en snak - og en varm pølse ved vores medbragte pølsevogn.

Avisen vil gerne have borgerne og kandidaterne til at mødes til en uformel snak om det, der rører sig i lokalområdet.

Se videoen fra spidskandidaten herunder

Den sociale arv

Som et hovedprojekt for KD i byrådet nævner Flemming Østergaard, at man gerne vil sende den negative sociale arv i Randers på pension.

- Vi er et parti, der gerne vil værne om familierne, især udsatte familier med børn under 18 år. Vi vil prioritere forebyggelse højere, end tilfældet er i dag, siger Flemming Østergaard.

Sammen med hustruen, farmakonom på Stjerne Apoteket i Aarhus Iben Romby Østergaard, bor KD's spidskandidat i et hus på adressen Pilevænget 14 i Fårup.

Kulturelle oplevelser søges bredt. Gerne på Værket eller i naturen. Flemming Østergaard holder meget af at løbe eller cykle i Fussingø-skovene, og i denne sommer præsterede han at cykle fra Fårup til Skagen på én dag. Turen varede fra kl. 7 til kl. 17. Netop Skagen er også ofte målet for familiens campingvogn. Der er tre døtre og en søn samt nu fem børnebørn i familien.

Formen holder Flemming Østergaard desuden i orden ved at spille badminton i Randers.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce