Annonce
Navne

Kristian Holm fra Valsgård vinder elinstallatørprisen

Kristian Holm fik overrakt elinstallatørprisen fredag på Erhvervsakademi Dania i Randers. Foto: Erhvervsakademi Dania i Randers
Ved dimissionen på Erhvervsakademi Dania i Randers 18. juni fik Kristian Holm fra Valsgård overrakt brancheorganisationen Tekniq Arbejdsgivernes elinstallatørpris.

En lettere overrasket Kristian Holm modtog fredag Tekniq Arbejdsgivernes elinstallatørpris, da han og studiekammeraterne på elinstallatøruddannelsen dimitterede fra Erhvervsakademi Dania i Randers.

- Det var en kæmpe positiv overraskelse. Men sådan kan det åbenbart gå, når man rammer noget, der passer til lige præcis det, man har lyst til at lave, sagde den 32-årige prismodtager.

- Vi havde fået at vide, at der var en pris, men jeg troede faktisk, at det var en af de andre på holdet, der stod til at få den. Så jeg var da enormt stolt, da jeg blev kaldt frem, understregede Kristian Holm.

Annonce

Ifølge Tekniq Arbejdsgiverne er prisen da også en vigtig markering af de kompetencer, de nybagte installatører bliver udstyret med.

- Installationsbranchen har brug for dygtige folk – ikke mindst når vi kommer ud på den anden side af coronakrisen. Og vi kan jo se, at de nyuddannede installatører er meget eftertragtede ude i virksomhederne, siger Tina Voldby, underdirektør hos Tekniq Arbejdsgiverne, der repræsenterer 4300 virksomheder indenfor el, vvs og metal.

For Kristian Holm, der fik elinstallatørprisen for et imponerende karaktergennemsnit på 10,6, betyder uddannelsen, at han nu er klar til at tage næste karriereskridt.

- Jeg startede faktisk i mandags som elinstallatør hos Lillegården El i Hobro. Der er rigtig mange muligheder i øjeblikket, hvor der er fuld knald på arbejdsmarkedet, og det er da lækkert allerede at have fået styr på den nærmeste fremtid, fortalte han.

Elinstallatøruddannelsen er en videregående uddannelse, hvor de studerende typisk har en baggrund som elektriker.

Tekniq Arbejdsgiverne repræsenterer 4300 virksomheder indenfor el, vvs og metal, som beskæftiger 55.000 medarbejdere. Tekniq Arbejdsgiverne uddeler hvert år prisen til den studerende på hvert erhvervsakademi, der har klaret sig bedst på studiet som elinstallatør.

Annonce
Randers For abonnenter

Sur smiley og 5000 kroner i bøde til burgerbar: Sorte, skimmellignende belægninger i flere køleenheder

Danmark

Søndagens coronatal: Yderligere 11 er døde - 4326 har fået en positiv test

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Nu er der et nyt sødt monster i byen: Linn er klar til at servere lokalt og hygiejnisk slik online og til afhentning

Randers For abonnenter

Lokalt legetøjseventyr står på skuldrene af giganter: - Vi vil have kunderne til at få mere ud af legen og af alt det legetøj, de allerede har

Randers

DMI varsler snestorm: Op mod 30 centimeter sne på vej

Randers For abonnenter

Mark fra Randers rejste ud i verden for at skabe noget stort - i dag forsyner han afrikanske landsbyer med strøm  fra små soldrevne elværker

TV 2-direktør efter dokumentar: Ledelsen har svigtet

Randers FC For abonnenter

Randers FC-lejren skoser manglende skarphed i tabt medaljeslag: - På ingen måde et dårligere hold end Brøndby

Norddjurs

Leif Lahn vil ikke være borgmesterkandidat: - Jeg har det supergodt på Christiansborg, hvor jeg kæmper for Djursland

Kultur

Filmen Hvidstengruppen 2 - De efterladte landede søndag i Randers: Skuespillere og pårørende besøgte grave og gik til gallapremiere

Skoleleder om mulig Omikron-variant: Der er så mange ansatte, der skal testes, at vi ikke kan tage imod elever

Randers

Lokummer til eksamen: To ud af fem elever dumper toiletter på Randers-skoler

Randers FC For abonnenter

Genlæs livebloggen og se videoanalyse: Kun kynismen til forskel på Brøndby og Randers FC

Kultur

Se rød løber-fotos: Næsten 300 var til gallapremiere på den nye Hvidstengruppe-film

Annonce