Annonce
Fodbold

Kristrup overvandt chokstart og dækker op til topbrag mod DB

Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen
Det var en tilfreds Kristrup-træner Lasse Mogensen, der kommenterede på sejren på 4-2 ude over Kolind/Perstrup.

Randers: Trods en tidlig scoring til Kolind/Perstrup holdt Kristrup nerverne i ro og vandt en sejr på 4-2, der betyder, at de går ind til oprykningsslaget på lørdag mod Dronningborg med selvtilliden intakt.

Kolind/Perstrup kom foran allerede efter seks minutter ved Stig Zacher, men efter en halv time havde Kristrup vendt billedet på to scoringer af topscorer Kasper Tolstrup.

Efter en lille time fik Kolind/Perstrup udlignet på frispark ved Sebastian Konrad, men heller ikke dét rystede Kristrup. De lukkede opgøret med to scoringer af Daniel Rasmussen.

- Det var den kamp i foråret, hvor vi ramte vores bedste niveau rent spillemæssigt. Opspillet nedefra fungerede rigtig fint, og det gjorde forsvarsspillet egentlig også, selv om vi ikke er vant til at indkassere to scoringer, siger Kristrup-træner Lasse Mogensen.

- Deres første mål kommer lidt ud af ingenting, men drengene fortsætter bare derudaf, og det samme gør de efter deres udligning i anden halvleg. Spillerne viste virkelig, at der er krummer i dem, for vi mødte et Kolind/Perstrup-hold, som bestemt også spillede en god kamp, tilføjer Kristrup-træneren.

Selv om Kristrup havde to dobbelte målscorere fremhæver Lasse Mogensen den kollektive indsats som nøglen til sejren.

- Det vil være nemt at pege på Kasper Tolstrup og Daniel Rasmussen eller Christian Gjættermann, som lagde op til to mål, men jeg synes faktisk, at hele holdet fortjener at blive fremhævet. De fortjente syv stemmer og en kasse øl hver i afstemningen om, hvem der var bedste spiller, siger en tilfreds Kristrup-træner.

Topopgøret i den kommende spillerunde mod Dronningborg spilles på lørdag klokken 14 på Dronningborg Stadion.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce