Annonce
Randers

Kronjysk Golf åbner butik i Bredgade

For den daglige drift af Kronjysk Golf i Bredgade står Jesper Juul, Lars Aagaard Hansen og Bjarne Kristensen.

Salget af golfudstyr går så godt, at butikken nu flytter fra en garage på Søvej i Langå til byens handelsgade.

Det er efterhånden fire år siden, Jette og Bjarne Kristensen begyndte at forhandle golfudstyr fra deres garage på Søvej. Efterhånden er såvel garage som bolig blevet fyldt op med golfudstyr, og nu har parret valgt at leje sig ind i en "rigtig" butik i Bredgade.

Foruden et stort udvalg af golfvogne og andet udstyr tilbyder butikken fritidstøj til mænd og kvinder.

Lokalerne, der senest husede Langå Sport Outlet og Langå Bixen, har været igennem en større renovering, og i denne uge er Kronjysk Golf klar til at åbne butikken.

»Vi har kunder fra hele landet, og det er gået rigtig godt. Vi har haft stor fremgang hvert år, og nu er vi altså vokset ud af vores garage,« fortæller parret om baggrunden for at flytte.

Annonce

Hovedproduktet er eldrevne golfvogne, men Kronjysk Golf kan naturligvis også tilbyde en masse andet golfudstyr. Kommende tiltag bliver to- og trehjulede scootere til golfbanen, og til bevægelse uden for banen har butikken også salg af det populære Segboard.

Det 200 kvadratmeter store lokale har desuden en stor afdeling med tøj og sko, som ikke kun kan bruges med en golfkølle i hånden:

»Det er lækkert fritidstøj, så man kan sagtens finde tøj til andet end golf. Vi har dame- og herretøj samt sko i bl.a. de kendte mærker Abacus, Röhnish, Ecco og Foot Joy,« fortæller Jette Kristensen, som har overladt den daglige drift af butikken til Bjarne Kristensen, Jesper Juul og Lars Aagaard Hansen.

Jesper Juul, som arbejder med salg, klargøring og forsendelse, har været ansat i halvandet år, mens Lars Aagaard Hansen er nyansat. Han er uddannet smed og skal stå for værkstedet, som tilbyder reparation af golfvogne.

Det var i sin tid netop de eldrevne golfvogne og reparation af dem, der fostrede ideen til at starte Kronjysk Golf: Bjarne Kristensen, som tidligere har arbejdet som trykkerileder, har spillet golf i mange år, og tanken om at blive forhandler opstod via en kammerat, der er indkøber i Kina.

»Vi vidste, at der var et behov for eldrevne golfvogne i Danmark og især for reparation af dem. Han hjalp os med at finde de rigtige leverandører,« fortæller Bjarne Kristensen og tilføjer, at den direkte import gør det muligt at sælge eldrevne golfvogne til meget fordelagtige priser.

Gennem årene er salget lige så stille vokset, ikke mindst takket være anbefalinger fra kunder. Mange køber via butikkens hjemmeside, men de fleste har valgt at komme forbi garagen på Søvej i Langå.

»Mange vil gerne se varerne, og hvis de køber på nettet, vil de gerne have en butik, de kan komme til, hvis der er problemer eller hvis noget skal repareres. Det er en god kombination med den fysiske butik «

Kronjysk Golf har et stort opland og en voksende kundekreds, og den nye butik i Bredgade skulle gerne være med til at trække endnu flere folk til byen, understreger Bjarne Kristensen.

»Vi håber selvfølgelig, at alle de, der kommer kørende fra hele landet til Langå, også ser de andre butikker i byen.«

Kronjysk Golf inviterer til reception fredag den 4. december fra 14-17. Butikken holder åbent mandag til fredag fra 10-17. I højsæsonen vil der desuden være åbnet nogle timer hver søndag.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Grundfos-topchef er træt af at blive kaldt 'arvingen': - Jeg slider og slæber

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: Antal indlagte når højeste niveau i en måned

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Tidsplan skubbet endnu engang: Arenaen får nyt, bulefrit gulv til sommer

Randers FC For abonnenter

Thomasberg er tilfreds med indsats og pointhøst, men ser spillere, der kan brænde mere igennem: - Han er mere underholdende end Sisto

Randers

Se video og billeder: Wrestler på 48 år er stadig aktiv - Kim 'Chaos' kan slet ikke lade være med at dele øretæver ud

Randers

Heldig randrusianer kom lige forbi og købte en Lottokupon: Snuppede 19 millioner kroner lørdag aften

Østjylland

Politiker beskyldes for sexchikane: Nu trækker han sig

Randers FC For abonnenter

Højt tempo og urolig fodboldkamp: Flere talenter satte sig igennem i sæsonens første sejr

Leder For abonnenter

Hop nu bare i vandet, piger: Drengene er ikke farlige

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Randers

Kommune-kiks dumper nybyggede Thors Tårn i handicapvenlighed: - Det er ikke kun en faglig fejl, men også en afvigelse fra vores normale procedure

Kultur For abonnenter

- Min fars sygdom har lært mig at være til stede med det besværlige i stedet for at flygte

Erhverv

Lokal firma trykker bæredygtige valgplakater i tusindvis - men bare ikke med politikere fra Randers, fortæller en skuffet direktør

Randers For abonnenter

Efter sag om facebook-opslag om mandestrip: Randers Kommune meldt til Arbejdstilsynet for dårligt psykisk arbejdsmiljø

Randers

77-årige Else Marie er fanget i Thors Tårn: - Jeg kan ikke komme nogen steder uden hjælp

Annonce