Annonce
Randers

Kronjyske Y's Men's i gavmildt julemandshumør

Medlemmer af bestyrelse og julemarkedsudvalg i Kronjyllands Y's Men's Club sælger juledekorationer og sender 10.000 kroner i retning af Randers Julehjælp. Fra venstre Anne-Lise Andersen, Kirsten Nielsen, Søren Andersen, John Granild, Benny Knudsen og Niels Erik Nielsen. Foto: Lars Rasborg
Trods magert år støtter Kronjyllands Y's Men's Club julehjælpen i Randers med 10.000 kroner.
Annonce

Randers: Selv om coronaåret 2020 har været historisk magert for 29 frivillige ildsjæle i Kronjyllands Y's Men's Club, sender klubben alligevel 10.000 kroner i retning af Randers Julehjælp, som igen i år sikrer en god jul i hundredvis af kronjyske børnefamilier med ondt i privatøkonomien.

Kronjyllands Y's Men's Club plejer årligt at lave et overskud på cirka 100.000 kroner på minigolfbanen i Tronholmparken i Randers Festuge, på julemarkedet i Helligåndshuset på Erik Menveds Plads og på omdeling af kirkeblade i Vorup. I år har coronapandemien hindret både minigolf og julemarked, og klubben har alene haft omdelingen af kirkeblade at lave penge på og regner således kun med et overskud 20.000 kroner.

Donationer til Randers Julehjælp 2020

Hver dag bringer vi en oversigt over de bidragsydere, der giver 5000 kroner eller mere til Randers Julehjælp.

Lions Club Randers Gudenaa: 20.000 kr.

Kaj og Annbritt Porup: 10.000 kr.

Krista Ølgod og John Sørensen: 5.000 kr.

Centerforeningen Randers Storcenter: 10.000 kr.

Rikke Koch Jensen: 16.000 kr.

PL Overfladebehandling: 5.000 kr.

Lynge Ejendomme Aps: 20.000 kr.

XL Vorup: 25.000 kr.

Medarbejderforeningen på Randers Amtsavis: 8.000 kr.

- Så er det godt, at vi har lidt på kistebunden fra sidste år, så vi kan støtte Randers Julehjælp, hvis formål passer som fod i hose med vores, siger klubbens præsident, John Granild.

- Med 10.000 kroner øremærket Randers Julehjælp rammer vi bredt med ét stort beløb og hjælper mange humanitære organisationer samtidig, siger han.

Annonce

Hjælper sponsorbørn

Foruden Randers Julehjælp og økonomisk nødlidende børnefamilier i lokalsamfundet hjælper Kronjyllands Y's Men's Club også sponsorbørn på Filippinerne, i Sydamerika og Afrika, ligesom klubben støtter Y's Men's hjælpearbejde på landsplan i Danmark.

Sidste søndag skulle klubben have fejret sit 40 års jubilæum med fest og mere end 100 gæster fra ind- og udland, men i lighed med minigolf og julemarked måtte klubben også aflyse jubilæet, som medlemmerne ellers havde forberedt i månedsvis. Et jubilæumsskrift med klubmedlemmet Benny Knudsen som redaktør er dog sendt på gaden.

Kronjyllands Y's Men's Club er en af flere af sin slags i Randers, hvor også Randers Y's Men's Club og Y's Men's Club Niels Ebbesen har hjemme.


Med 10.000 kroner øremærket Randers Julehjælp rammer vi bredt med ét stort beløb og hjælper mange humanitære organisationer samtidig.

John Granild, præsident, Kronjylland Y's Men's Club
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Randers

Søndagens coronatal lokalt: Alle positivprocenter i fem kommuner er nu under 1

Randers For abonnenter

Endnu har kun en lille halv snes mennesker fået et sidste hvilested i skoven ved Lykkeshøj

Annonce