Annonce
Randers

Kulturaktiviteter på vej i Gjerlev

Randers Biblioteks bogbus. Foto: PR

Gjerlev: Bogbussen fra Randers Bibliotek vil gerne sætte spot på landsbyer i Randers Kommune, og det skal ske i samarbejde med lokale ildsjæle, institutioner og foreninger.

Sammen med lokale aktører vil biblioteket skabe noget nyt for borgerne, og en ny måde at tænke landdistrikter på. I efteråret 2018 sættes der "Spot på Gjerlev".

I samarbejde med Dagli'Brugsen er der bogsalg, markedsstemning og musik med TEW Trio lørdag 22. september kl. 10.30 -12. Søndag 23. september dukker bogbussen og Randers Bibliotek op igen kl. 10.45-13.45. Det sker, når der er brunch i forsamlingshuset. I forsamlingshuset gives der en introduktion til gode børnebøger. Bogbussen holder ved forsamlingshuset, og alle er velkommen til at kigge ind. I løbet af efteråret vil borgerne stifte bekendtskab med bogen "Mico - den lille modige klovn". Bogen er fortalt og illustreret af børn fra Børnehuset Grøftekanten.

Bogen kan hentes i Børnehuset, Jutlander Bank og Dagli'Brugsen. Trykningen er sponsoreret af Jutlander Bank, og holdes bogreception i Jutlander Bank i Gjerlev. /exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Kommunen støtter tv-sjov fra Christian Fuhlendorff og lokal instruktør med en halv million: Skal vise de gode sider af Randers

Danmark

Drop sommerferien til sydens sol: Regeringen fraråder rejser udenfor udvalgte nabolande

Danmark

Danmark genåbner grænsen: Tyske, islandske og norske turister er nu velkomne

Annonce