Annonce
Randers

Brugsen er åben igen: Kunde spottede mus i brugs

En kunde så en mus i Havndal Brugs fredag aften. Derfor holdt brugsen lukket lørdag morgen og formiddag. Arkivfoto: Hans-Joachim Bechheim/Panthermedia/Ritzau Scanpix
Dagli'Brugsen i Havndal holdt lukket lørdag morgen og formiddag på grund af en mus i i butikken. Musen blev fanget fredag nat, og så snart, der blev gjort grundigt rent, åbnede brugsen igen lørdag over middag.
Annonce

Havndal: Her i efteråret, når nætterne bliver koldere, søger mus og rotter ind i varmen, og det mærker både private, men også butikkerne. I denne uge var det Føtex i Dytmærsken i Randers, der måtte ud i rottebekæmpelse over tre døgn, og fredag fik Havndal Brugs et problem, så der måtte lukkes midlertidigt på Østerbro 15 på grund af mistanke om skadedyr.

Et opslag på Facebook forkyndte lørdag: "Mistanke om skadedyr. Kære kunde, vi holder midlertidigt lukket grundet mistanke om skadedyr. Vi håber hurtigt at finde årsagen, og vi glæder os til at se jer igen. Mvh. Personalet".

Uddeler Christian G. Jensen fortæller, at der blev spottet en mus af en kunde lige før lukketid fredag aften.

- Og så kører der en helt normal procedure, hvor vi kontakter skadedyrsbekæmpelsen, som så kom og tog over. Musen blev fanget ret hurtigt, og der var ingen spor efter andre, så nu er vi i færd med at gøre rent, så vi kan få åbnet igen, sagde Christian G. Jensen lørdag formiddag.

- Jeg ved ikke, hvornår vi er færdig til at åbne, men vi gør det, så snart vi kan, sagde han og tilføjede, at det er første gang, han oplever skadedyr i forretningen.

- Selv om jeg ikke har prøvet det før, så ved vi jo, hvad vi skal gøre. Og det ser ud til, at vi er sluppet let, sagde uddeleren.

Og lige over middag var alt som det skulle være, efter en grundig rengøring, så der slog butikken dørene op igen, så de lokale kunne få lørdagshandlen i hus.

- Vi har kasseret alt uemballeret frugt og grønt, ikke fordi der var mistanke om at musen havde været der, men bare for en sikkerheds skyld, lød det fra Christian G. Jensen, der var tilfreds med at alle interne regler og forskrifter blev overholdt og at den faste procedure virkede, som den skulle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Smitten har bredt sig de seneste uger: Derfor er eksperter alligevel fortrøstningsfulde

Annonce