Annonce
Randers

Kunst og erhverv i nyt partnerskab

Arkivfoto

Randers Kunstmuseum stifter erhvervsklub i håb om at få det lokale erhvervsliv knyttet tættere til museet. Desuden skulle klubben også være med til at sikre nye indkøb af kunstværker til museets unikke samling.

Randers: Randers Kunstmuseum lister sig ind på det lokale erhvervsliv med etablering af en erhvervsklub, hvor målet er at indgå nye partnerskaber med en spiller på banen, som museet hidtil ikke har haft så meget med at gøre udover at søge midler til udstillinger og andre aktiviteter.

- Men vi vil gerne have et mere aktivt samarbejde med det lokale erhvervsliv, hvor vi kan sparre med hinanden, understreger museumsinspektør Anne Sophie Lykke-Poulsen.

Museet har foreløbig sendt 500 invitationer ud til et møde på museet tirsdag 7. november, hvor hun og museumsdirektør Lise Jeppesen vil fortælle mere om fordele ved at være medlem af museets erhvervsklub.

På mødet vil de to museumsfolk også løfte sløret for nye tiltag, der alene rettes mod klubbens medlemmer.

- Det kunne være et møde med billedkunstneren Erik A. Frandsen, kun for erhvervsklubbens medlemmer, siger Anne Sophie Lykke-Poulsen, der kunne ønske sig større feedback og samarbejde med erhvervsfolkene.

- Det er en idé, vi længe har gået og puslet med. Og nu skal det være, siger hun og tilføjer, at hun udmærket ved, at det er en lang og sej proces at få etableret.

Annonce

Vi ejer en af landets fineste samlinger af dansk kunst, men vi har kun begrænsede midler at gøre godt med, når det handler om indkøb. Derfor vil klubben være en tiltrængt økonomisk indsprøjtning for vore indkøb, som igen vil sikre, at vi ikke får sorte huller i samlingen.Anne Sophie Lykke-Poulsen, museumsinspektør

De sorte huller

Museet kan garantere medlemmerne større eksponering med mulighed for at få firmaets navneskilt sat op i forhallen. Der lokkes også med VIP-middage, partoutkort og et par håndfulde entrébilletter til særudstillingerne. En middag i selskab med kunstnere står også på programmet, ligesom man eksempelvis kan få sit logo på udvalgte publikationer.

Der er to indgange til erhvervsklubben - en dyr og en billig. Erhvervsklub Plus koster 25.000 kr. og Erhvervsklub Basis 10.000 kr. årligt.

Kontingenterne vil indgå i museets kasse for indkøb af kunst.

- Vi ejer en af landets fineste samlinger af dansk kunst, men vi har kun begrænsede midler at gøre godt med, når det handler om indkøb. Derfor vil klubben være en tiltrængt økonomisk indsprøjtning for vore indkøb, som igen vil sikre, at vi ikke får sorte huller i samlingen, siger Anne Sophie Lykke-Poulsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce