Annoncørbetalt indhold

Kvalitetsbehandling af dine tænder til billige priser

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er uhyggeligt vigtigt at behandle sine tænder godt, da det for langt de flestes vedkommende er disse, som følger os hele vores liv. Men hvor mange af os har ikke prøvet at komme ud fra tandlægen med en regning så dyr, at den slet ikke var til at overskue? Så uoverskuelig, at man næsten overvejer, om man hellere vil have haft ondt i sine tænder end ondt i sin pengepung. Netop dette scenarie forsøger Tandlægerne Østerbro og Tandlægerne Frederiksberg at gøre op med, da de begge er tandlæge københavn, som bestræber sig efter at udføre drønhøj kvalitet til lave priser. Ligeledes kan Tandlægerne komme dig til undsætning, hvis du har brug for en akut tandlæge i København, da de kan tilbyde dig hurtig hjælp alle ugens dage, og dette er ovenikøbet uden ekstra gebyr eller tillæg på din behandling.

Hjælp til skift af tandlæge

Annonce

Det kan være en uoverskuelig proces for mange at skulle skifte fra sin gamle tandlæge til en ny tandlæge, og lige netop derfor bestræber Tandlægerne sig på at gøre denne process så behagelig og nem for dig som overhovedet muligt. Som udgangspunkt vil dit første besøg på klinikken bestå af en grundig gennemgang af dine tænder, i form af røntgenbilleder, en tilbundsgående grundundersøgelse og slutteligt en tandrensning af dine tænder. Såfremt det viser sig, at du er i en behandlingskrævende tilstand, vil der her udregnes et prisoverslag af Tandlægerne, hvorefter det vil være muligt for dig som patient at bestille en tid til behandling.

En af Københavns billigste tandklinikker 

Tandlægerne er velkendte for at være nogle af Københavns billigste tandklinikker, selvom deres behandlinger bliver udført med de bedste og mest veldokumenterede materialer, samt af dygtige, danske tandlæger. De tilpasser dine priser efter forskellige faktorer, som eksempelvis medlemskab i Sygeforsikring Danmark, og tager ligeledes højde for, om du er studerende eller ej. Du kan tilmed besøge Tandlægernes hjemmeside, hvor de giver et fyldestgørende billede af, hvad din behandling vil komme til at koste, både med og uden diverse tilskud og rabatter. Såfremt du stadig finder beløbet uoverskueligt at betale ad én omgang, er det muligt at få en enkel og attraktiv finansiering af din tandbehandling, da Tandlægerne har et samarbejde både med SPARXPRES og Denti. Dette betyder således, at du igennem disse to kan ansøge om finansiering af enten hele betalingen eller en mindre del af det fulde beløb, så betalingen kan blive langt mere overskuelig for dig.

Behandling uden smerter 

Det er ikke alle, der udskyder tandlægebesøgene udelukkende på grund af regningen - for nogle kan det være for at undgå skrækken, når de sætter sig i tandlægestolen. Derfor lægger Tandlægerne også vægt på, at deres behandlinger kan foregå helt uden smerter. Tandlægerne bestræber sig derfor på at gøre det til en behagelig oplevelse for alle deres patienter, og især for de, som lider af skrækken for at sidde i tandlægestolen. De har et helt særligt fokus på tandlægeskræk, hvorfor alle medabejdere på klinikken har en dyb forståelse for, hvor indgående denne skræk kan være. De arbejder derfor med den tilgang, at alle patienter kan modtage bedøvelse hvis de lyster, samt de giver sig tid til at give patienten en følelse af ro og sikkerhed. Det er derfor muligt for patienter med tandlægeskræk at bestille specielle tider, så der kan tages ekstra hånd om lige netop disse. Tandlægerne har endvidere et samarbejde med to forskellige psykologer, som kan tilbyde særligt angste patienter samtaleterapi inden en forestående tandbehandling i klinikken.

Ulidelig tandpine? Bestil en akuttid

Smerter i tænderne og tandpine hører til nogle af de mest ubehagelige former for smerter, hvorfor det er altafgørende, at slippe af med disse så hurtigt som muligt og blive behandlet i en fart. Heldigvis garanterer Tandlægerne på alle åbningsdage at kunne være behjælpelige med en nødbehandling eller en akuttid samme dag, såfremt du husker at give besked om akuttiden så hurtigt som muligt. Du kan enten telefonisk eller online angive dine smerter så præcist som muligt, og så vil Tandlægerne i fællesskab med dig finde frem til en tid, så du kan blive smertefri hurtigst muligt, hvad enten det er hos Tandlægerne Frederiksberg eller Tandlægerne Østerbro.

Få hjælp til at opnå dit drømmesmil 

Det er i dag muligt at arbejde med sine tænder, og opnå sit drømmesmil, uden at det behøver at være en synlig process. Det kan Tandlægerne hjælpe dig med, i form af Invisalign, som er en usynlig tandbøjle, der retter dine tænder og hjælper dig til at opnå dit ønskede drømmesmil. På denne måde undgår du generne ved de klassiske togskinner, og kan i stedet få rettet dine tænder permanent med en komfortabel bøjle eller skinne, som næsten er 100 synlig, da den er lavet af gennemsigtig plast, og kan tages ud, såfremt man skal spise, eller skal deltage i et arrangement, hvor man ikke har lyst til at have den på. Invisalignbehandlingen kan du læse meget mere om på Tandlægernes hjemmeside, samt du kan få en gratis forundersøgelse, hvor I i fællesskab kan finde ud af, om Invisalign er den rette løsning for dig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.