Annonce
Randers FC

Kvartfinale i Nørreskoven: Randers FC's pokaljagt fortsætter mod Vejle

Randers FC sendte sikkert Holstebro ud af årets pokalturnering, nu venter en tur til Nørreskoven. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Randers FC har sendt tre hold fra 2. division ud af årets pokalturnering, men i kvartfinalen venter der hårdere modstand. Superligakonkurrenterne fra Vejle Boldklub er modstanderen over to opgør i det nye år.
Annonce

Fodbold: Randers FC er blandt de sidste otte hold i årets udgave af pokalturneringen.

I tirsdags spillede randrusianerne sig videre til kvartfinalerne med en 3-1-sejr over 2. divisionsholdet Holstebro på scoringer af Mathias Nielsen, Alhaji Kamara og Tobias Klysner.

Randers FC var derfor blandt holdene, som sent torsdag aften blev fordelt i næste års fire kvartfinaler, og her blev kronjyderne parret med Superligakonkurrenterne fra Vejle.

Vejlenserne sendte Hvidovre ud i fjerde runde, og tidligere har de også ekspederet Brabrand og Hobro ud af turneringen.

I Superligaen er oprykkerne dog landet igen efter en forrygende start. De har tabt de seneste fire kampe og raslet ned gennem rækken de seneste uger. Så sent som i fredags blev Vejle-mandskabet sendt hjem fra Cepheus Park i Randers med et nederlag på 3-1.

Annonce

Starter i Vejle

Kampdatoerne er endnu ikke fastlagt, men vinderen skal findes over to kampe, hvor første kamp efter planen skal afvikles mellem 9. og 11. februar, mens returkampen er planlagt til at blive spillet en måned senere mellem 9. og 11. marts.

Det er første gang i pokalturneringens historie, at kvartfinalerne skal afvikles over to opgør, og da Vejle blev udtrukket først, starter de på hjemmebane.

Inden pokaljagten fortsætter i det nye år, skal årets sidste kamp afvikles for Randers FC på søndag, hvor SønderjyskE venter på Sydbank Park i Haderslev.

Pokalturneringens kvartfinaler

  • Vejle Boldklub – Randers FC
  • Fremad Amager (1. division) – SønderjyskE
  • OB - Vinderen af FC København og FC Midtjylland
  • AGF – B.93 (2. division)
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers HK

Agesen og Mejlvang efter to point i vestjysk drama: - Havde det været for ti år siden, var jeg gået fuldstændig amok

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Annonce