Annonce
Randers

Kvikke trafikanter standsede spritbilist

Kvinden ringede til 112, som sendte en patruljevogn, der anholdt den 33-årige fører af den slingrende bil. Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix
Annonce

Randers: En ung kvindelig bilist reagerede hurtigt, da hun søndag klokken 12.53 så en bilist foran sig, som slingrede kraftigt på motorvejen ved afkørslen til Randers C. Kvinden ringede 112 og fulgte efter bilisten, mens hun løbende var i kontakt med en patrulje, som hun guidede i rette retning. På et tidspunkt blev kvinden nødt til køre i en anden retning. Nu kørte en mandlig bilist efter den slingrende bil, der foretog hasarderede overhalinger og kørte ind over nødsporet flere gange. Den usikre bilist kørte af ved Randers S og fortsatte kortvarigt ad Hammelvej, hvor han ifølge Østjyllands Politi påkørte et helleanlæg og ramte ind i en lysregulering og et vejskilt.

Bilisten, der kørte bagved, løb ud af bilen og tog bilnøglen ud af tændingen på den forulykkede bil, hvor føreren sad uskadt bag rattet. Lige bagefter ankom den patruljebil, der var blevet tilkaldt, og de anholdt den 33-årige fører af bilen, da han viste sig at være særdeles påvirket af alkohol. Han blev sigtet for spritkørsel og mister nu sit kørekort. Fra Østjyllands Politi lyder følgende melding:

"Ser du en bilist, du mistænker for spritkørsel, så ring 112, og er det muligt, så følg efter bilen og hjælp politiet i rette retning. Husk altid at vægte sikkerheden højest, så følg kun efter så længe, det er forsvarligt, og du ikke bryder loven. Standser bilisten foran dig, så holdt godt øje med, om vedkommende drikker noget efter, han/hun er standset. Det gør det lettere for politiet at bevise, om bilisten var påvirket, inden vedkommende satte sig ind i bilen."

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Fire færdselssager i Randers

Randers For abonnenter

Kunstig sø er blevet kampplads for lystfiskere og lokale beboere - minister på vej med afgørelse

Randers

Randers Julehjælp: Festpenge i mediehuset går til økonomisk trængte familier

Randers

Motorvejen spærret natten til søndag: Kassevogn var væltet og chaufføren sad fast

Annonce