Annoncørbetalt indhold

Kviklån: skab overblik via en sammenligningstjeneste

En travl hverdag kræver overblik - og det samme gør økonomiske beslutninger. Derfor bliver det alfa og omega at du har det nødvendige overblik, når du søger et kviklån. Men det er ikke altid ligetil, da der i dag findes et utal af låneudbydere på det online lånemarked. Netop derfor bliver sammenligningstjenester for kviklån et vigtigt værktøj i jagten på det bedste kviklån. Men hvordan fungerer en sammenligningstjeneste?

Overblik via sammenligningstjenesterVed brug af en sammenligningstjeneste for kviklån får du det nødvendige overblik, idet du slipper for det krævende sorteringsarbejde. På sammenligningstjenesten er en lang række lån samlet på én side, hvorfor du ikke er nødsaget til at bruge al din tid på at kigge samtlige lån igennem på de mange låneudbyderes websites.

Når lånene er samlet på én enkelt side, skabes der gennemsigtighed på lånemarkedet og det gør optagelsen af lån så uproblematisk som muligt. Som låntager får du nemlig mulighed for at sammenligne adskillige lån hurtigt og nemt - og overblikket gør at du i højere grad er sikret mod at vælge de dyre kviklån.

Sorter i lånene ud fra din økonomiske situationEn sammenligningstjeneste vil være en stor hjælp for dig, der ønsker at låne penge på en hurtig og ansvarlig måde. Det er ansvarligt fordi du som låntager i højere grad tager styring over låneprocessen og dermed også tager ansvar i beslutningen om at låne penge. Når du har overblikket, kan du lettere navigere mellem de mange lånemuligheder og sortere de lån fra, som ikke er de rette for din økonomi.

Ved at sammenligne og sortere i lånene, mindsker du risikoen for at skulle døje med skyhøje renter eller ubehagelige overraskelser - du er nemlig allerede gjort bekendt med vilkårene. Du skal dog stadigvæk huske at læse det med småt og sammenligne lånene på et fornuftigt grundlag.

Sammenligning af kviklån - men ud fra hvilke parametre?Der findes forskellige parametre som du kan anvende i sammenligningen af lånene på markedet; renten, gebyrer, løbetid og ÅOP.

Renten

har stor betydning for prisen på dit lån og kan variere blandt de forskellige låneudbydere. Renten for kviklån vil altid være i den høje ende og ligger ofte mellem 9-30%. Grunden til at renten er højere for kviklån er, at du ikke skal stille sikkerhed for lånet. Dermed bliver den højere rente garanti for at låneudbyderen får sine penge.

Gebyrer

bliver hurtigt en stor del af lånets omkostninger, da lånevirksomheder ofte opkræver ekstra omkostninger for lånet, som kan gøre et ellers billigt lån til en dyr affære. De ekstra omkostninger inkluderer ofte: stiftelsesomkostninger, faktureringsgebyrer, espeditionsgebyrer, PBS-gebyrer og indfrielsesgebyrer.

Løbetiden

bestemmer hvor mange penge du skal betale af på lånet hver måned - og over hvor lang en periode. Når det kommer til kviklån vil løbetiden ofte være på under 12 måneder, hvorfor det er vigtigt at du vælger lånet baseret på din økonomi. Du skal nemlig være sikker på at have penge til at betale lånet af inden for 12 måneder eller tidligere.

ÅOP

står for Årlige Omkostninger i Procent og er det tal som viser alle lånets omkostninger på årlig basis. Det betyder at du ud fra dette tal kan se hvor meget lånet vil koste dig om året, inklusive renter, gebyrer og andre ekstra omkostninger.

Bemærk at ÅOP er på årlig basis og at det for nogle kviklån ikke kan bruges som en indikator, fordi løbetiden er på under 12 måneder.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.