Annonce
Randers

Kvinde forsøgte at gemme sig for specialpatruljen: Blev afsløret af sin brevsprække

Arkivfoto: Palle Herløv
En 24-årig kvinde bandede formentlig sin brevsprække langt væk, da den tirsdag formiddag førte til afsløringen af hendes tilstedeværelse i en lejlighed i det centrale Randers.
Annonce

Randers: En 24-årig kvinde var ikke meget for at lukke op, da Østjyllands Politis specialpatrulje tirsdag klokken 10.35 bankede på døren ind til hendes lejlighed i det centrale Randers.

Politiet var mødt op på adressen på baggrund af en mistanke om, at der var stoffer i lejligheden, men da betjentene bankede på, var der ingen, som svarede.

For at orientere sig bedre, besluttede en betjent sig for at kigge ind ad brevsprækken i lejlighedens hoveddør, og her fik han øje på en kvinde, som stod og pressede sig op ad en væg med det formål at skjule sig.

Annonce

- Vi sparker døren ind

Betjenten råbte til kvinden, at hun skulle lukke op, men da hun fortsat undlod at åbne, meddelte patruljen, at de ville sparke døren ind.

Dén trussel fik til gengæld den 24-årige kvinde til at åbne for patruljen, som herefter kunne ransage lejligheden.

Under ransagningen fandt betjentene både mindre mængder amfetamin og hash, hvorefter den 24-årige blev anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Tæsket til hun besvimede: Mand sigtet for at gennembanke tilfældige kvinder på gaden

Danmark

Interview: 'Jorden kalder' tænkte Jens Rohde, mens han sad og følte sig helt på månen

Annonce