Annonce
Østjylland

Kvinde lokkede med smørrebrød for at få adgang til lejligheden: Ægtepar snydt af tricktyv

En kvinde udgav sig for at være fra kommunen og havde taget smørrebrød med, da hun søndag lokkede sig adgang til et ældre ægtepars lejlighed. Genrefoto: Scanpix/Iris
Et ældre ægtepar blev søndag snydt af en kvinde, der udgav sig for at være fra kommunen.
Annonce

AARHUS: En 84-årig kvinde og en 86-årig mand blev søndag eftermiddag snydt af en kvinde og frarøvet et større kontantbeløb.

Klokken cirka 16 fik ægteparret besøg i deres lejlighed på Dybedalen i Aarhus V. Den besøgende var en kvinde, der udgav sig for at være fra kommunen. Med sig havde hun en æske fra Meny med tre stykker smørrebrød, som hun tilbød parret.

Efter at have opholdt sig kort tid i lejligheden sagde hun, at hun ville hente en frugtkurv til parret. Kvinden kom dog aldrig tilbage, og efterfølgende kunne ægteparret konstatere, at der var stjålet et større kontantbeløb fra en taske, som lå i stuen.

De mistænker, at en anden person har sneget sig ind i lejligheden, mens de blev afledt af kvinden.

Kvinden beskrives som:

  • Sydeuropæisk af udseende, brun hud
  • Cirka 30-40 år
  • Talte dansk med accent
  • Iført lyseblå jakke

Østjyllands Politi opfordrer til, at man forholder sig meget kritisk over for fremmede personer, der vil ind i ens hjem. Hvis gæsten udgiver sig for at være fra en offentlig myndighed eller et firma, så bed altid om at se ID. Lav eventuelt også et kontrolopkald til vedkommendes påståede arbejdsplads, for at tjekke historien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Anden testrunde i Randers FC efter coronaramt cheftræner: Lettelse på Viborgvej

Randers

Frank Nørgaard kalder institutioners 'nej tak' til pixi-evangelier for en knægtelse af kristendommen: - Endnu et knæfald for islam

Annonce