Annonce
Randers

Kvinde udsat for tricktyveri i eget hjem: Gerningsmanden foregav at advare om tyve i området

Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
En tricktyv narrede mandag eftermiddag en ældre kvinde i Langå og ribbede hende for et mindre kontantbeløb. Østjyllands Politi advarer derfor mod, at man lukker fremmede ind i sit hjem.
Annonce

Langå: En ældre kvinde blev mandag omkring klokken 14.00 udsat for tricktyveri ved sin lejlighed i Langå.

Tricktyveriet skete, da en fremmed mand bankede på kvindens hoveddør i Vestergade og fortalte, at der var stjålet en ring i området. Han forklarede, at han på den baggrund ville advare kvinden, hvorefter han tilbød at hjælpe med at undersøge, om der var stjålet noget fra hende.

På et tidspunkt fik manden lokket den ældre kvinde ud i et skur for at se efter noget. Imens gik han ind i hendes hjem, og da han kort efter gik fra stedet, manglede der et mindre kontantbeløb, som havde ligget i lejligheden.

Den fremmede mand beskrives som værende lys i huden og dansk af udseende. Han var cirka 30-40 år og 175-180 centimeter høj og talte dansk. I forbindelse med tricktyveriet var han desuden iført grå t-shirt og blå jeans.

Østjyllands Politi opfordrer som følge af sagen til, at man som udgangspunkt ikke lukker fremmede ind i sit hjem uden en foregående aftale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

50-årig kørte uden kørekort

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce