Annonce
Østjylland

Kvinde vækket af tyv i soveværelset: Så løb hun efter og tilbageholdt ham

Et mislykket indbrudsforsøg endte med to sigtelser for 38-årig tyv, der blev løbet op og tilbageholdt af kvinde i Aarhus.
En 48-årig kvinde tog sagen i egen hånd, da hun midt om natten opdagede tyv i sit soveværelse i det centrale Aarhus.
Annonce

AARHUS: Natten til torsdag fik en 48-årige kvinde i Aarhus en voldsom forskrækkelse, da der pludseligt stod en fremmed mand i hendes soveværelse klokken 03.51.

Mens hun lå i sengen i huset i Aarhus C, stod manden med hånden nede i hendes taske, der hang på væggen. Men da tyven opdagede, at han ikke var alene i soveværelset, løb han ud af huset.

Men det gjorde kvinden også, og mens hun råbte efter hjælp, fik hun indhentet manden længere nede af gaden.

Her fik kvinden på en eller anden måde overtalt tyven til at følge med tilbage til huset, hvorfra hun ringede til politiet, mens hun tilbageholdt manden.

- Hun har råbt og skreget og har til sidst fået manden til at følge med tilbage, og han er på stedet foran huset, da vi ankommer, fortæller pressemedarbejder ved Østjyllands Politi, Jakob Christiansen.

Da patruljen når frem på stedet, erkender den 38-årige mand, at han havde brudt ind i huset for at stjæle. Han var desuden ankommet til stedet på en stjålet cykel. Han blev derfor anholdt og sigtet for indbrud og tyveri.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Fødselsdag: Topadvokat i defensiven

Randers FC For abonnenter

Klassekasser og historisk debut: Reaktioner fra sejren i Hobro

Annonce