Annoncørbetalt indhold

Kvindekatetre til den moderne kvindes hverdag

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Kontinens hos kvinder er mere udbredt, end du måske lige går og tror. Så hvis du som kvinde oplever problemer med vandladningen, må du ikke fortvivle. I dag findes der nemlig gode produkter på markedet, der kan afhjælpe dine vandladningsproblemer.


Annonce

Når blæren skal have hjælp til at tømmes, bliver dette typisk gjort ved at lægge et kateter gennem urinrøret til urinblæren. Her har Coloplast udviklet innovative kvindekatetre, som er diskrete og lette at anvende. De er derfor et perfekt valg til kvinder på farten, der har brug for en enkel og praktisk løsning.Tag kontrollen tilbage med det rette kvindekateter


Når der opstår fuldt stop i vandladningen hos kvinder, vil man typisk få anlagt et kateter efter anvisning fra læge eller sygeplejerske. Det kan både ske i form af et permanent kateter, eller et engangskateter, der fjernes umiddelbart efter, at blæren er tømt.


Engangskateterisation er forbundet med lavere risiko for urinvejsinfektioner, og det er derfor den mest foretrukne metode hos de fleste kateterbrugere i dag. En sund blære er vigtig for livskvaliteten.

Og med det rette engangskateter bliver det muligt at få kontrollen tilbage over din blære, så du kan leve livet, præcis som du ønsker.


SpeediCath Compact Eve: Kompakt og innovativt kvindekateter


Det er vigtigt med en regelmæssig tømning af blæren, da man ellers risikerer urinvejsinfektioner. Men nogle kvinder oplever, at det er besværligt at tømme sit engangskateter på en diskret og bekvem måde, når de er på arbejde eller ude blandt andre.


Det er bl.a. med udgangspunkt i disse bekymringer, at Coloplast har udviklet deres nyeste kompakte katetre, SpeediCath Compact Eve. De innovative engangskatetre er udviklet med henblik på sikkerhed og diskretion. Ikke nok med at de er praktiske og lette at bruge, så har de et ikke-medicinsk design. Det betyder, at de slet ikke ligner et kateter, men snarere et kosmetikprodukt, når de ligger i tasken.


Skal blæren tømmes, mens du er på farten, kan det derfor let ordnes på en diskret måde, uden at andre kan se, at det er et kateter. Derudover indebærer SpeediCath Compact kvindekatetre mange andre gennemtænkte egenskaber såsom:


·        Trekantet form der giver dig et bedre greb under kateterisationen

·        Et-trins-åbning for en lettere håndtering og sikker genlukning

·        Hydrofil overflade - som ikke kræver brug af vand eller gel

·        PVC- og phthalatfrie materialer.


Med SpeediCath Compact Eve får du et kvindekateter, der er specielt udviklet til den kvindelige kropsanatomi. På den måde skal vandladningsproblemer ikke længere være nogen hindring for at leve det liv, du har lyst til.


Coloplast Care – støttetilbud til dig, som anvender kateter


Det kræver tid, oplæring og øvelse at blive helt fortrolig med at kateterisere. Men med tiden oplever langt de fleste heldigvis, at det er muligt at leve et godt og aktivt liv med engangskateter. Det er dog helt naturligt, at der kan opstå spørgsmål og bekymringer undervejs – uanset om du er ny eller rutineret kateterbruger.


Derfor har Coloplast udviklet støttetilbuddet Coloplast Care, der giver råd, støtte og vejledning, når du har brug for det. Du kan tilmelde dig månedlige e-mails eller løbende følge med i opdateringer på Coloplasts hjemmeside, når det passer dig.


De erfarne sygeplejersker hos Coloplast har naturligvis tavshedspligt og sidder klar til at hjælpe med alt fra tips til en lettere hverdag som kateterbruger til vejledning i, hvilke produkter, der er de rette for dig. Du kan også bestille gratis vareprøver, så du selv kan afprøve de forskellige muligheder derhjemme i ro og mag.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.