Annonce
Randers

Kvindelig togpassager amok: Råbte af betjente, tabte sin peberspray og ødelagde dør til politistation

Arkivfoto: Lars Rasborg

Randers: Østjyllands Politi fik hænderne fulde, da to kvinder opførte sig aggressivt efter at være blevet taget i at køre gratis i toget. Det endte med sigtelser for at forstyrre den offentlige orden, for at være i besiddelse af en peberspray og for hærværk.

En medarbejder fra DSB kontaktede onsdag klokken 15.09 politiet, da to kvindelige passagerer i toget ikke havde købt billet, og den ene nægtede at oplyse sin identitet til konduktøren. En patrulje kørte til Randers Station, hvor de to kvinder nu befandt sig sammen med noget togpersonale.

En 30-årig kvinde var hurtig til at give sit navn og sin fødselsdato til politiet. Den anden kvinde kunne hverken dansk eller engelsk, men viste et sygesikringskort med en dansk adresse. Via den 30-årige, der agerede tolk, stillede betjentene kvinden en række kontrolspørgsmål om hendes identitet, og det stod hurtigt klart, at hun ikke var den, hun udgav sig for at være.

Annonce

Da hun nægtede at opgive sit rigtige navn, blev hun anholdt med henblik på at sikre hendes identitet.

Veninden for op

Anholdelsen fik den 30-årige veninde til at fare op og råbe højlydt af betjentene. Mens hun stod og råbte, faldt der en peberspray ud af hendes lomme, og betjentene lagde hende i håndjern og sigtede hende for at forstyrre den offentlige orden og for at overtræde våbenloven.

Omkring klokken 20 blev den 30-årige løsladt igen, men der gik ikke lang tid, før politiet igen måtte have fat i hende. For efter løsladelsen gik hun direkte hen til indgangspartiet på politistationen i Randers, hvor hun hamrede så hårdt på en dør, at den gik i stykker.

Det kostede hende denne gang en sigtelse for hærværk.

Politiet er stadig ved at prøve at finde frem til identiteten på hendes veninde, lyder det i døgnrapporten fra Østjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Husker du 'Lunte' Leif? Sådan endte en lasket seriespiller fra Fjordbakken med at blive et rekordsalg fra Freja til Brøndby

Annonce