Annonce
Østjylland

Konkurs hos Kylling & Co lukker forretninger i Hobro og Grenaa

På trods af stor popularitet blev coronaudbruddet for stor en pris at betale for Kylling & Co. Nu er forretningerne i Randers, Grenaa og Hobro under konkursbehandling. I forgrunden ses indehaver Karin Bording. Foto: Annelene Petersen
Kylling-, sandwich- og salatbaren Kylling & Co i Randers er gået konkurs, og med i faldet er røget søsterforretningerne i Hobro og Grenaa, da de har samme ejer. Kæden omfatter i alt 13 madbarer i lige så mange jyske byer.
Annonce

Randers: Som vi kunne berette om i gårsdagens avis, er den populære madbar Kylling & Co's afdeling i Randers mandag blevet taget under konkursbehandling af skifteretten i Randers. Det er sket, efter at indehaver Karin Bording selv indgav begæring om konkurs torsdag i sidste uge.

Det er ikke lykkedes at træffe indehaveren for en kommentar, men advokat Jacob Troelsen, der arbejder med sagen for advokat Sune Bækgaard Sørensen, Herning, der er udpeget som kurator i boet, bekræfter, at en pludselig og stærkt faldende omsætning er den direkte årsag til, at man har måttet kaste håndklædet i ringen.

Kylling & Co er således blandt de første virksomheder, som bukker under for konsekvenserne af den pandemi, der har lammet hele verden. Den randrusianske forretning er del af en kæde, som har afdelinger i 13 jyske byer. Den aktuelle konkurs gælder dog ikke hele kæden, men udover butikken i Randers også afdelingerne i Hobro og Grenaa, der også ejes af Karin Bording.

Karin Bording åbnede sin forretning i foråret 2011, og som et facebookopslag fra spisestedet i sidste uge kunne antyde, så håber Karin Bording at finde mulighed for en genåbning, når coronaens tid er ovre. I opslaget, som er lagt ud to dage før, at konkursbegæringen blev indgivet, står der blandt andet:

"Det kommer til at have nogle voldsomme konsekvenser for en lille virksomhed som vores og vil betyde rigtig lang tid og hårdt arbejde, at komme på benene igen, hvilket vi selvfølgelig er rigtig kede af og ærgerlige over".

Om de tre lukkede forretninger kan genåbne, tør Jacob Troelsen ikke give noget bud på.

- Det vil afhænge af kæden, da der jo er tale om en franchiseordning, siger han.

Øvelsen går nu ud på at hente mest muligt hjem til kreditorerne, en opgave, der i disse tider er betydeligt større end normalt.

- Hvem vil købe en restaurationsvirksomhed i denne tid, spørger han retorisk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Frank Nørgaard kalder institutioners 'nej tak' til pixi-evangelier for en knægtelse af kristendommen: - Endnu et knæfald for islam

Danmark

Professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce