Annonce
Randers

Længe ventet butiksåbning: Rød snor klippet med fem måneders forsinkelse

Fatma Centinkaya og butikschef, Tina Marian Stuhr Stefansen, klippede i fællesskab den røde snor til Netto på Århusvej. Foto: Helle Kvist

Med knap fem måneders forsinkelse slog Netto på Århusvej dørene op med jazzband, taler og højt humør. Butikken erstatter kædens tidligere butik på Marsvej i Paderup.

Annonce

Randers: Torsdag morgen slog Rema 1000 dørene op for ny butik på Udbyhøjvej, og fredag morgen var det så Netto på Århusvej, der havde fornøjelsen af at kunne vise sine nye lokaler frem.

Og var de fremmødte ikke helt morgenfriske lidt i otte, så gjorde butikken sit til at vække folk. Alle kunder blev nemlig modtaget af Nettos eget jazzband, der spillede glade toner, og kunderne blev også inddraget i løjerne. Der skulle traditionen tro synges åbningssang, som der bliver gjort, hver gang Nette åbner en ny butik.

Landedirektør Brian Seemann bød velkommen og roste jazzbandet, der har været med siden den første Netto åbnede i 1981.

- Dengang var det nok mere et boyband, sagde han med et smil og refererede til musikerne, der efterhånden har 37 år på bagen i bandet.

Landedirektøren var glad for langt om længe at kunne byde velkomme til butikken, der oprindeligt skulle være åbnet i maj, men som på grund af problemer med håndværkerne skulle have lavet både gulvet og loftet om.

- Vi er glade for endelig at kunne fejre åbningsdag, og jeg synes, vi er lykkedes godt med butikken. Før var der både Kiwi og Burger King i lokalerne med en indgang i midten af bygningen, men det ser næsten ud som om, butikken er bygget sådan, som den ser ud nu, siger Brian Seemann.

Nettos eget jazzband, der har været med, siden den første Netto åbnede i 1981, skabte godt humør hos de tidligt fremmødte. Foto: Helle Kvist
Annonce

Større varesortiment

Efter landedirektørens tale fik Fatma Cetinkaya, der er anden viceborgmester, ordet og hun fremhævede butikkens beliggenhed på den trafikerede indfaldsvej, mens hendes ord druknede meget sigende næsten i larmen fra morgentrafikken.

Bagefter blev ordet ordet givet til butikschef Tina Marian Stuhr Stefansen, der er flyttet med fra Nettos tidligere butik på Marsvej i Paderup, som lukkede i tirsdags, og som butikken på Århusvej erstatter.

Butikschefen var, som landedirektøren, glad for, at butikken med næsten et halvt års forsinkelse kunne åbne.

- Det er dejligt - det har vi ventet på længe, siger Tina Marian Stuhr Stefansen og fortæller, at der har været travlt op til åbningsdagen.

- Vi lukkede først den anden butik i tirsdags, så vi har både skullet passe den og bygge den her samtidig, så vi har haft nogle lange dage, siger hun.

Også butikschefen er glad for beliggenheden på Århusvej.

- Jeg regner helt sikkert med, at vi får nogle nye kunder, fordi vi ligger her, siger hun.

Den ny butik er næsten dobbelt så stor som butikken på Marsvej og er gået fra 540 til 960 kvadratmeter, hvilket også betyder, at der er blevet plads til et større sortiment.

- Vi havde en god butik før, men det er blevet noget helt andet her, hvor vi har bedre plads til at præsentere varerne, siger Tina Marian Stuhr Stefansen og fortsætter:

- Indenfor mejeriprodukter har vi næsten fordoblet sortimentet, og vi har blandt andet en del laktosefrie varer, som vi ikke havde før. Der er også blevet plads til et party-fag, så vi fast kan tilbyde blandt andet gave- og festartikler, siger butikschefen.

Ægteparret Kirsten og Ove Fogh havde set frem til åbningen af den ny Netto, som de kan gå til på bare tre minutter. Foto: Helle Kvist
Annonce

Forventningsfulde kunder

De fremmødte kunder var da også tilfredse med den ny butik. Ægteparret Kirsten og Ove Fogh, der bor i Vorup, havde set frem til, at Netto skulle åbne og var primært mødt frem for at stillet nysgerrigheden.

- Vi har faktisk glædet os til det siden maj, siger Kirsten Fogh med henvisning til det først udmeldte åbningstidspunkt og tilføjer, at hun synes, at butikken ser fin ud.

Parret bor kun tre minutters gang fra butikken, så de regner med at handle på Århusvej i fremtiden.

- Det passer lige med, at vi kan handle, når vi er ude at gå tur med hundene, siger Ove Fogh.

En anden af de fremmødte kunder var Trine Laursen, der også bor i Vorup. Hun var ude for at få del i nogle af åbningstilbuddene og var positivt overrasket over, at der ikke var trængsel.

- Jeg havde frygtet, at der vil være så mange, at det ville være til at komme til, så derfor tog jeg også herover fra morgenstunden, siger hun og fortæller, at hun plejer at handle i Netto på Marsvej.

- Det her er ti gange nemmere - jeg kan gå herover - og det er den butik, der ligger tættest på, hvor jeg bor, så det bliver her, jeg kommer til at handle fremover, siger hun.

Butikken på Århusvej har, som nogle andre Netto-butikker, udvidet åbningstiden, så det er muligt at handle fra klokken 7-23 alle ugens dage.

Trine Laursen fik gjort nogle gode indkøb og kunne samtidig glæde sig over, at flytningen af Netto fra Marsvej til Århusvej gør det meget lettere for hende at handle, da hun bor i Vorup. Foto: Helle Kvist
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce