Annonce
Østjylland

Læringsmesse vil have børn mere ud i naturen på Djurs

Læringsmesse Norddjurs henvender sig til alle, der beskæftiger sig med kulturel læring for børn og unge i Norddjurs. Foto: Gammel Estrup
Den tredje Læringsmesse på Gammel Estrup finder sted 5. marts. Her samles lærere, pædagoger og andre, der arbejder med børn og unge i Norddjurs, for at lære nyt og udveksle erfaringer.
Annonce

Auning: Den årligt tilbagevendende Læringsmesse Norddjurs har i år masser at byde på for både lærere, pædagoger og alle andre, der arbejder med børn og unge i Norddjurs.

Messen, der holdes 5. marts, har fokus på Norddjurs’ mange muligheder for undervisning udenfor skolernes og institutionernes vante rammer.

Til Læringsmesse Norddjurs samles fagfolk inden for områderne børn, unge og læring til udveksling af viden. Det sker for at få ny inspiration og for at netværke på tværs af institutioner og fagligheder.

- I år stiller messen skarpt på pædagogisk arbejde med børn i den unikke natur, som Norddjurs er så rig på med fokus på børn i alderen 0-6 år, og man kan blive klogere på, hvordan samarbejder mellem skoler og lokale aktører kan styrke begge parter, forklarer Helle Ingerslev Kristensen fra Gammel Estrup, som er en af drivkræfterne bag læringsmessen.

Om Læring Norddjurs

Læringsmesse Norddjurs er arrangeret af initiativet Læring Norddjurs, som er etableret af Museum Østjylland, Norddjurs Skoletjeneste og Gammel Estrup med sidstnævnte som tovholder.

Målet er at skabe flere læringsoplevelser for børn og unge i Norddjurs – de skal smage, sanse og opleve Norddjurs særegne kultur og natur, fra de er helt små og begynder i dagtilbud og frem til endt ungdomsuddannelse. /exp

Annonce

Tredje læringsmesse

- Lærerige og dannende oplevelser i den lokale natur og kultur er en nødvendig og grundlæggende del af ethvert barns opvækst, og vi arbejder derfor i Læring Norddjurs for fortsat at styrke børnekulturen i Norddjurs trods sparetider, siger Helle Ingerslev Kristensen.

Læringsmesse Norddjurs gennemføres for tredje år i træk og har vist sig at være et succesfuldt arrangement, hvor lærere, pædagoger, formidlere og lignende kan sparre om børn og unges læring uden for skolernes og institutionernes mure.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Alt andet end pletfri præstation mod Ajax: Her er Agesens forklaring

Annonce