Annoncørbetalt indhold

Læs disse vigtige overvejelser for at skabe et godt blogindlæg online

Denne artikel er sponsoreret.

Der er i dag mange, der drømmer om at starte deres egen blog op. De vil gerne løsrive sig fra deres chefer, fra de forudbestemte arbejdstider og de allerede planlagte arbejdsmetoder, og de vil således forsøge sig ud i det selvstændige liv og prøve at stå på egne ben. Dermed er det drømmen om at være uafhængig, mens man gør noget af det, som man brænder mest for, som der tænder mange, og det er lige præcis derfor, en blog kan synes særdeles tiltrækkende.

Det kræver hårdt arbejde Med en sådan er det nemlig muligt at dele ud af sin viden og sin passion og fortælle andre om de ting, som man brænder for. Dog er det ikke bare sådan lige at komme i gang med en god blog. Der er nemlig en del ting, som der skal være styr på, før du står med et godt online blogindlæg, der er klar til at blive lagt online.

Sørg for at have noget interessant at dele For det første skal du sørge for, at det er interessant. Det betyder, at der skal være en mening med din tekst, således en læser vil føle sig beriget, underholdt eller forundret over det, som du skriver. Det betyder, at du skal have en god overskrift, der fanger den potentielle læsers opmærksomhed, du skal have en god indledning, der bekræfter læseren i at fortsætte, og så skal du have noget uddybende indhold, som virkelig kan opsluge læseren.

Din tekst skal være fængende og strategisk Du skal derfor også tænke over den måde, som du formulerer dig selv på. Det skal være opløftende at læse din tekst, den skal være let at komme igennem, og den skal gerne være fejlfri. Derudover skal den også være personlig, og derfor kan det være en fordel at finde inspiration til det gode blogindlæg online. Sørg dog også for, at det indeholder nogle gode søgeord, således du kan højne din SEO værdi og dermed opnå en god rangering på Google.

Gør dit blogindlæg visuelt lækkert Dernæst skal du berige dit blogindlæg med noget grafisk. Det kan for eksempel være diverse elementer i form af farver, skrifttyper og skriftstørrelser. Men det kan også være grafiske billeder eller reelle billeder, der uddyber den pointe, som du har med din tekst. Noget, der ofte virker, er personlige billeder, som der ikke bare kan findes på Google, idet det også viser, at du gør en indsats for at slå igennem.

Sørg for at gøre opmærksom på dig selv Når du har styr på indholdet, opbygningen og det grafiske, skal du også sørge for, at dit blogindlæg bliver fundet. Derfor bør du gøre opmærksom på dig selv diverse steder online. Det kan for eksempel være på de sociale medier som Facebook og Instagram, hvor du kan benytte dig af både gratis profiler og betalt annoncering, eller det kan være via Google, hvor du også kan betale dig fra en god kampagne. Læs mere om det her, når du ønsker et blogindlæg online.

Denne artikel er sponsoreret.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.