Annonce
Randers

Læserspørgsmål: Hvorfor står der et reklameskilt ved Jens Otto Krags Plads?

Det omtalte skilt på Jens Otto Krags Plads. Foto: Mette Bjerre
En læser har spurgt redaktionen, hvorfor der står et reklameskilt på Jens Otto Krags Plads i midten af Randers. Det giver vi svaret på her.

RANDERS: En læser har spurgt, hvorfor man har sat et reklameskilt op på Jens Otto Krags Plads ud for P-huset med mange forskellige reklamer på hver side.

Vi har ringet til kommunen for at få svar på forespørgslen.

- Skøjtebanen var klar til at blive sat i drift, men det kom den ikke i år. Den er et samarbejde mellem Underværket, Randers Kommune og forskellige lokale sponsorer.

Reklameskiltet er altså en erstatning for de reklamer, der ellers ville have været på banderne ved skøjtebanen i en almindelig sæson.

- Det er faktisk bande-reklamerne, der er blevet sat op på skiltet, forklarer Trine Hansen, der er sagsbehandler i Vej og Trafik.

Fra kommunens side blev det vurderet, at skiltet ikke ville være til gene for trafikken i området, og derfor blev der givet tilladelse til det.

Reklameskiltet bliver fjernet i forbindelse med, at skøjtebanen pakkes sammen, og kommer altså derfor til at blive stående et par uger endnu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Randers FC For abonnenter

Næsten uanset, hvor Thomasberg kigger hen, kan han se folk, der leverer varen

Annonce