Annonce
Debat

Løgne, fordrejelser og fortielser

Annonce

Læserbrev: Det er nødvendighedens lov, der gælder for embedsmænd og byrådsmedlemmer i Randers.

Når man gang på gang møder lukkede døre og får at vide, at der er ting, der er vigtigere end de småprojekter, I går og pusler med. Biodiversitet og klima er projekter, der finder støtte hos eliten i hovedstaden. En ekstra bænk på den lange sti i Fussingø kan Naturstyrelsen ikke finde penge til, men indhegning og udsættelse af heste, køer og andre vilde dyr er passende projekter.

Mange hundrede millioner, hvad betyder det. I mange år har man overladt skovene til forfald og manglende oprydning af hensyn til insekter og andet småkravl - hjalp det, kønt er det ikke.

I hovedstaden har vi den store elite, i Aarhus en voksende elite, der ser det som et mål at skabe den store sammenhængende elite, at vokse sammen over Kattegat koster vildt mange penge, men der arbejdes fortsat med dette vanvidsprojekt. Men selvom dronningen kommer til Aarhus, er de så elite nok, fine nok?

Fra Randers står vi med hatten i hånden og beder om støtte til en østbro. Det er for småt. Nej at tænke stort og ud af landet, den lille globalisering er vigtigere, jeres små problemer må I selv finde midler til.

TV2 blev lusket til Aarhus, Vestas ligeså, regionen til Viborg, og Randers får kun et lille VIA College. I Randers kan medarbejderne ikke trives, hvis de ikke kan omgås ligesindede, siger man, og så står det til troende.

Hvor man nu taler om forskellen mellem hovedstaden og Jylland. Kan vi lige såvel tale om den mobning, Randers udsættes for. Der eksisterer allerede en psykologisk mur nord for Hadsten.

En østbro er farlig, fordi vi genskaber forbindelsen østpå til Ebeltoft, Grenå og nordkysten, der er det naturlige opland for Randers.

Det er det, vi skal. Vi skal ikke være forstad til Aarhus men kan selv, hvis vi vil.

Randers på vej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce