Annonce
Randers

Løgstørvejens Bageri i interimistiske rammer: - Skulle det være noget fra salgsvognen?

Pernille Jespersen og Bjarne Vilsgaard foran den vogn, som den næste halvanden måned skal gøre det ud for bagerbutikken. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Randers: I løbet af marts og halvdelen af april sker der noget med Løgstørvejens Bageri i Vorup. Butikken ikke bare shines op men undergår en gennemgribende forandring, idet alt inventar pilles ned og erstattes af nyt, som tilmed bliver placeret på en helt anden måde end det eksisterende.

Betyder det så, at kunderne i den periode må finde andre steder at købe brød og kager? Nej, til beroligelse for alle de faste kunder, for hvem det er tæt på at være en nødvendighed at kunne hente sit daglige, friske brød på Løgstørvej, kan vi fortælle, at selve bageriet fortsætter som hidtil, samt at der uden for butikken under ombygningen vil være opstillet en vogn, hvorfra der vil blive solgt brød og kager.

- I vognen vil udvalget ikke være helt så stort som det, man er vant til fra butikken. Men bageriet vil i hele perioden køre på fuld tryk, så hverken vores butik i Langå eller de erhvervskunder, vi har faste aftaler om at levere til, vil mærke til byggeprojektet overhovedet, fortæller bagermester Bjarne Vilsgaard.

Annonce
Foto: Mathias Fredslund Hansen

Indretter café-område

Med hensyn til butikkens kommende indretning er det ikke blot det æstetiske udtryk, som ændres. Efter ombygningen vil der også være nye varer og ny service at tilbyde kunderne.

- Vi indretter blandt andet et lille café-område, hvor man kan nyde en kop kaffe, og i den forbindelse får vi også lavet et kundetoilet, siger Bjarne Vilsgaard og beretter videre, at man også i højere grad vil satse på forskellige både varme og kolde fastfood- eller "to go"-produkter som sandwiches og lignede.

- Butikslokalerne kommer med andre ord til at tage sig helt anderledes ud. Selve disken bliver vendt, og indgangsdøren flyttes, fortæller Bjarne Vilsgaard.

Går alt efter planen, vil den ombyggede butik kunne byde velkommen til kunderne i weekenden med palmesøndag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Tre voldsomme overfald på fire dage: Nordbyen plaget af vold

Randers

Dronningen tog toget til Randers

Allingåbro

Brand i maskinhus

Randers FC For abonnenter

Analyse: Derfor har Thomasberg fået noget at tænke over

Annonce