Annonce
Randers

Lørdag er sundhedsdag i byen

Randers Cheerleaders viser på Rådhustorvet på lørdag, hvad de kan. Foto: Randers City
Randers City arrangerer en dag i sundhedens tegn.

Randers: Lørdag 25. maj vil stå i sundhedens tegn i Randers City, når en lang række aktører indenfor "sundhedsbranchen" forskellige steder i midtbyen vil vise, hvad de arbejder med til daglig.

Eksempelvis åbner "bamsehospitalet" på biblioteket. Her kan man møde sygeplejerskerne fra VIA University College og få stillet en diagnose, hvis bamse er syg - eller måske bare få et plaster på, hvis det er, hvad der er behov for. På biblioteket kan man også få foretaget et gratis sundhedstjek, hvor sygeplejerskerne måler blodtryk, vægt, fedtprocent og meget mere. Desuden kan man komme med sygeplejerskerne på bakteriejagt.

Også i Kulturhus-bygningen kan man møde VIA's psykomotorik-studerende, der vil vise forskellige øvelser blandt værkerne på Randers Kunstmuseum.

Et tredje ben fra VIA-uddannelserne er de pædagogstuderende, og de er også med på lørdag. De vil udenfor på Jens Otto Krags Plads lave motorikøvelser og lege med børnene. Og så vil de ellers hygge med snobrød og pandekager.

På Rådhustorvet kan man prøve kræfter - bogstaveligt talt - med Randers Roklubs spinningmaskine. På Rådhustorvet kan man også opleve en opvisning med Randers Cheerleaders, og er der nogen, der har lyst til at forsøge sig som cheerleadere, kan man få lov at prøve.

På Rådhustorvet vil også de østjyske samaritter stille op med deres ambulance, og alle, der har lyst, kan få lov at kigge indenfor og høre nærmere om den.

I "bunden" af Torvegade kan man møde trænere og vejledere fra Træneriet. De vil gerne tale om sund livsstil og give gode råd om, hvad der fungerer. Desuden kan man på lørdag i Brødregade møde akupunktøren Mariette.

- Så der er masser af oplevelser for hele familien i byen på lørdag, siger eventkoordinator Anne Mette Aschelund fra Randers City.

De østjyske samaritter stiller op på Rådhustorvet på lørdag. Foto: Randers City
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Regeringen: En pakke cigaretter skal koste en 50'er

Annonce