Annonce
Randers

Lørdagens coronatal lokalt: Positivprocenten dykker

Der er stadig ingen nye tal fra Statens Serum Institut på de enkelte kommuner, som er låst fast på onsdagens smittetal. Dog fungerer tallene for positivprocenterne, og de dykker i fire af de fem kommuner, avisen skriver om. Arkivfoto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Annonce

Østjylland: Siden i onsdags har tallene for de fem kommuner, avisen dækker, Randers, Favrskov, Norddjurs, Syddjurs og Mariagerfjord, været frosset fast på Statens Serum Instituts hjemmeside for smittetal. Det vil sige, at det ikke er muligt at se, hvilken vej, det går med incidenstal og det faktiske antal  smittede. Til gengæld fungerer tallene for positivprocenten, og her går det nedad for fire af de fem kommuner. Kun i Syddjurs steg det en anelse fra fredag til lørdag.

På landsplan er der ud af 96.091 testede fundet 879 smittede. Der er i døgnet 27 dødsfald med covid-19 og med 86 nye indlæggelser er antallet af indlagte i alt 779. Heraf ligger 137 på intensive afdelinger og 86 har behov for respirator til at trække vejret.

Her vises lørdagens positivprocent over de seneste syv dage for de fem kommuner:

Randers: 1,50 mod 1,83 dagen inden.

Favrskov: 1,0 mod 1,04 dagen inden.

Norddjurs: 0,95 mod 1,01 dagen inden.

Syddjurs: 1,15 mod 1,13 dagen inden.

Mariagerfjord: 2,61 mod 2,81 dagen inden.

Antallet af indlagte med covid-19 på hospitaler i Region Midtjylland opdateres ikke i weekenden, så her er det fredagens tal, der gælder. Her var der i alt 117 indlagt, heraf 22 på intensivafdelinger. Der var fredag 13 covid-19-patienter indlagt på Regionshospitalet Randers.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Kragballe genopstod og gik forrest i Forum: Dét sagde Randers HK-lejren efter sejren

Annonce