Annonce
Erhverv

Løvens Hule for mode- og livsstils-branchen vender tilbage i nyt format

Der bliver flere gengangere i dommerpanelet, når Fashion Growth vender tilbage som Lifestyle Growth til efteråret. Arkivfoto: Flemming Krogh
Efter mere end et års pause vender Fashion Growth, mode- og livstilsbranchens svar på Løvens Hule, nu tilbage i et nyt format. Denne gang vil konkurrencen under navnet Lifestyle Growth blive afholdt af to omgange. Først i København, hvor fokus særligt vil være på nystartede iværksættere, og siden i Aarhus med fokus på små og mellemstore virksomheder.

Aarhus: Nervøsitet. Spænding. Glædesudbrud. Følelserne sad på ydersiden af tøjet, da Fashion Growth i 2019 blev afholdt på Aarhus Teater, hvor seks fremadstormende mode- og livstilsvirksomheder fik til opgave at overbevise ni kendte og branchekendte investorer om, at deres virksomhed var det bedste bud på en fornuftig og fremadrettet investering.

Dengang løb modeskaber Tobias Birk Nielsen med førstepladsen, mens modevirksomheden Labfresh kunne gå hjem med andenpladsen. Og efter mere end et års pause er der nu igen mulighed for som iværksætter, lille eller mellemstor virksomhed at få investorer og mentorer ombord gennem arrangementet, der nu under navnet Lifestyle Growth vil løbe af stablen over to omgange i løbet af efteråret. Et valg, der er truffet, for at kunne give plads endnu mere målrettet vejledning og sparring til de mode- og livstilsvirksomheder, der ønsker at deltage.

Som tidligere år foregår arrangementet som et samarbejde mellem Danske Bank og Headstart Fashion House, der er en afdeling af den erhvervsdrivende fond Lifestyle & Design Cluster.

Annonce

Hjælp til strategien

Det første arrangement bliver holdt i København torsdag den 14. oktober. Her er det iværksættervirksomhederne, der får mulighed for at pitche deres koncept og vinde et mentorforløb, foran et panel bestående af blandt andre Christian Stadil, ejer af Thornico-koncernen, og Jens Poulsen, koncernchef for DK Company i Ikast, samt Frederikke Schmidt, der står bag skobrandet Roccamore. Her er både presse og publikum inviteret med.

Det næste arrangement er i Aarhus torsdag den 25. november. Her er det så de små og mellemstore virksomheders tur til at dyste om muligheden for hjælp til de mere strategiske udfordringer fra panelet, der udover Christian Stadil og Jens Poulsen vil tælle blandt andre Helle Ancker Bjerre, der er direktør i designvirksomheden Ambiente, samt Carsten Dan Madsen, der er administrerende direktør og medejer af børnemøbelproducenten Flexa. Her er presse og publikum ikke velkommen for at sikre fortrolighed og større åbenhed fra deltagerne, lyder det.

Der er i øvrigt stadig mulighed for at melde sig til eventet, som man kan læse mere om på Lifestyle & Design Clusters hjemmeside.

Annonce
Randers FC For abonnenter

Odey gjorde sig til darling i Randers FC-triumf: Reaktioner fra den nigerianske målmager og cheftræneren, der lod ham starte på banen for første gang

Danmark

Søndagens coronatal: Tre døde med Covid-19 det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Randers For abonnenter

Lise holdt sin mand og søn i hænderne, da de døde efter en trafikulykke - og oplevede den største lykke midt i sorgen over at kunne beholde sin anden søn

Randers For abonnenter

Naboer til byggeri fik et chok: Et brev i e-boksen kastede Karin og Maryann ud i mere end to års pinefuld uvished

Randers

Jeanette er madnørd og elsker at være kreativ i køkkenet: - Man bliver glad, når gæsterne er tilfredse

Randers FC For abonnenter

Karakterer fra vendepunktet i Superligaen: Glæd jer til mere fra ham, Kronjylland!

Randers

Ubudne gæster i lokal delikatesseforretning: Ejer efterlyser gerningsmænd på Facebook

Randers For abonnenter

Investoren er væk og ejendommen skal sælges - men nu er lokalplanen for Niels Brocks Gade 1 klar

Kultur For abonnenter

Tvivlen meldte sig, da kulturredaktøren så tv-dokumentar: Bør man filme sit dødssyge, grædende barn?

Randers

Nu kommer der flere busser mellem Randers og Aarhus: Midttrafik indrømmer urealistiske 118-køreplaner

Sport

Mindeord: Chris Anker Sørensen glemte aldrig sine rødder, og var ganske enkelt bare et ordentligt menneske

Danmark

Løvkvist til DF-årsmøde: Den weekend, Pia Kjærsgaard mistede sit parti

Randers For abonnenter

Tomt Kongens Ege udsættes for hærværk: Nu griber bygherre ind med modforanstaltninger

Randers FC

Genlæs livebloggen, se målene og hør videoanalysen: Angriberne førte an i tiltrængt Randers FC-triumf

Annonce