Annonce
Randers FC

Lammehjerne- og mavesæksuppe: Altmuligmand plejer og udfordrer spillerne

Holdleder Ferhat Alici (i midten) er hele tiden i gang med forskellige opgaver, når Randers FC træner. På hotellet i Tyrkiet spiller han også en vigtig rolle med sit tyrkiske ophav. Foto: Randers FC
36-årige Ferhat Alici er en del af Randers FC's hold bag holdet, som får det hele til at glide i olie. Han sørger for, at spillerne kan koncentrere sig om at præstere på banen, men han er heller ikke bleg for at udfordre dem.

Belek: Han er her, der og allevegne.

Normalt står 36-årige Ferhat Alici for klargøring og servicering af Randers FC Konferences arrangementer, men i denne uge er han for anden sæson i træk med Randers FC på træningslejr som holdleder.

Og der skal helst ske noget hele tiden. Om det er at samle bolde til træning, deltage i et spil 'kant', ordne spillertøj eller arrangere transporten til og fra kampe er underordnet. Bare han kan få bestilt noget.

Med sit tyrkiske ophav og tilgang til arbejdet er han afgørende for, at turen forløber gnidningsfrit.

- Jeg skal sørge for, at spillernes ting er klar, at alt spiller til træning og så også være guide/tolk for dem hernede. Jeg har også været i kontakt med rejseselskabet løbende, så det kører bare, siger Ferhat Alici, som har været ansat i Randers FC i fire år.

- Det er rart med sådan et varierende arbejde, for jeg kan godt køre lidt død i at lave det samme, så jeg sørger for hele tiden at have noget kørende, griner han.

Annonce

Autentisk restaurantbesøg

En af projekterne er en aftentur for spillerne ind til Antalya 50 kilometer væk, hvor de kan få lov til at opleve noget andet end det turistområde og all inclusive-hotel, de er indlogeret på i Belek.

Et afbræk, som spillerne også var på sidste år.

- Det var rigtigt hyggeligt. Vi var blandt andet inde på en rigtig tyrkisk restaurant. Det er noget helt andet end sådan en buffet på et hotel. De skal opleve ægte tyrkisk mad.

- Sidste år blev der serveret alt muligt, som for eksempel lammehjerne- og mavesæksuppe. Det kan godt være, at det ikke ser indbydende ud, og det er okay, hvis det ikke smager godt, men man skal smage på det - og det gjorde de også, fortæller Ferhat Alici.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce