x
Annonce
Østjylland

Landets mest hjælpsomme kollega er fra Allingåbro

Niels Bjørn Nielsen med sit bevis på titlen som årets mest hjælpsomme kollega. Foto: Jacob Nielsen

Niels Bjørn Nielsen, lærer ved Allingåbroskolen, blev tirsdag aften kåret som Danmarks mest hjælpsomme kollega. Det skete ved et stort awardshow i Cirkusbygning i København.

Allingåbro: Mens det danske landshold brillerede på grønsværen i Irland stod en fattet men rørt Niels Bjørn Nielsen på scenen i Cirkusbygningen, hvor han modtog prisen for at være Danmarks mest hjælpsomme kollega.

Til daglig er han lærer på Allingåbroskolen, hvor kolleger og elever dagligt oplever hans store hjælpsomhed. I sin indstilling til prisen, skrev kollegaen, Winni Ginge, blandt andet følgende om Niels Bjørn Nielsen:

- Han er engageret, positiv og har et lyst livssyn. Han er realistisk og konstruktiv. Han har altid ens ryg og er klar med humoristiske indslag og trøstende ord. Niels arrangerer bålhygge og portvin til kollegerne, og hvert år i december laver han pakkekalender til personalet. Han har lavet et helt sæt undervisningsmaterialer, som skal fremme arbejdet med bevægelse i skolen. Alt er til fri afbenyttelse af alle.

Hovedpersonen selv takker da også kollegerne for den fine indstilling.

- Jeg er både glad og beæret over prisen, og så er jeg jo selvfølgelig rigtig glad for at have en gruppe kolleger, som tager sådan et initiativ, lyder det fra Niels Bjørn Nielsen dagen efter det store show i Cirkusbygningen.

Annonce
Her er HKs bud på Danmarks bedste kolleger. Foto: Jacob Nielsen

En fantastisk aften

Amtsavisen fanger Niels Bjørn Nielsen, da han netop er færdig med at spise sin morgenmad på Scandic Hotel, hvor han og kollegaen Winni Ginge har overnattet. Når han bliver bedt om at beskrive aftenen, er der et ord, der går igen.

- Det var fantastisk. Der var fantastiske rammer og det var et fantastisk arrangement, hvor alt bare var storslået, fortæller den tydeligt begejstrede prismodtager.

Da han og Winni Ginge ankom til festen i Cirkusbygningen, som var arrangeret af HK, blev de modtaget af et kor, der sang foran bygningen. Indenfor var der mere sang, og gæsterne blev budt et glas vin, hvorefter der blev serveret en fin middag.

- Det var lige præcis, som man forestiller sig, en fin fest skal være. Det var sådan en fest, man ellers kun får lov at se i fjernsynet, fortæller han.

Efter prisfesten var der natklub i Cirkusbygningen til klokken et, men der var festens lokale islæt ikke klar til at stoppe, og det gjorde de heller ikke.

- Vi var så heldige, at Scandic, som vi bor på, vandt en pris for bedste arbejdsplads. Så da vi kom tilbage, var der fest på hotellet. Det skulle vi da også lige være med til, lyder det gennem et grin fra Niels Bjørn Nielsen, der indrømmer, at aftenen sluttede senere end en normal tirsdag aften.

- Jeg vil ikke sige, vi har tømmermænd, men jeg er da glad for, at vi først skal på arbejde klokken 14, hvor vi har et møde på skolen, konstaterer Danmarks mest hjælpsomme kollega.

I alt var 1588 kolleger nominerede til prisen, hvoraf ti var med i finalen i Cirkusbygningen. Her blev der uddelt fire priser til landets bedste kolleger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Langt fra kun ældre og svage indlægges - heller ikke i Randers

Danmark

Liveblog: Ældre og sårbare får gratis vaccination mod lungebetændelse

Randers

15-20 biler holdt klar, da genbrugspladsen åbnede tirsdag morgen: - Det er tiltrængt at få tømt traileren

Annonce